cem abı bızım orjınal amotısorlerde patlamasın sakın) ama eıbach pro kıtlerden menmun kaldım..ıyı bı alısverıstı..
cem abı bızım orjınal amotısorlerde patlamasın sakın) ama eıbach pro kıtlerden menmun kaldım..ıyı bı alısverıstı..
yaklasık 6 ay kullandım 6-4 leri girip cıkmadgım yol kalmadı 20000 km yol yaptım(bir cogunuzun 1-2 senede yaptgı kmyi ben 6 ayda yaptım) amortsrm falan patlamadı.bilgnz olsun.bi muddet sonra dusukluk hosuna gitmicek ararsın sen 6-4 leri esmerhan kardes
![]()
ek ıcın fıyatlar nedır
www.honda-tech.com
hak on kardes fazla dusukluk bana uymaz hızı seven bırıyım ankarada ***** kostebek yuvası halt etmıs bızım burda....bıde aıle var ..yanı 3.5 cm bnım ıcın ıdeal..
xyz coil ortalama ne civarda ki fiyatları
yakın bı arkadasımda aracının aynısından war 18 jantla bırlıkte dıp yerde kullanıyo cok memnun tawsıye ederım...
1-2 aya bende kendı aracıma xyz coil düşünüyorum, baya bir araştırdım özellik/kalite/fiyat doğrultusunda alınabilecek en mantıklı coil bence![]()
ek için xyz coilde
sertlik yumusaklık
yükseklik alcaklık
ve camber ayarlarının hepsi varmı?
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
XYZ coilleri aldım arkadaslar yaklasık 1 aydır kullanıyorum. Genel olarak da memnunum. Yorumlar ve verdiginiz bilgileri için tesekkurler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)