arkalar bagımsız değilse saglık bir sekilde kamber veremezsin.
ama yinede vermek istiyorum dersen porya somunları altına pul koy o sekilde yamult![]()
www.vava.cars
audiyi hiç bilmem ayarlı kamber kolu yok mu bunların bnm aracta negatifte oluo pozitifte![]()
kamber kitine felan gerek yok. somun atmaya da.. üst amortisör deliklerini biras daha genişlettr. üst tarafı bras içeri alacak kadar. sonra istediğin açı yakalanınca iyice sıktır. çok sert çukur lara düşssen bile kayması çok zor..![]()
*On3r*
camber kit yok mu o araçlar için?
basit çözüm olarak da pul olayı war. ama sağlıklı olur mu??
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Coiloverda kamber ayarı yok mu?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
pul koydugunuzda civata kısa gelicektir uzun civata ayarlasanız gene o kalitede bi civata bulmanız gerekiyor onlar özeldir sertlikleri vs amortisör deliklerini genişletmeyi ilk defa duydum hem geri dönüşü imkansız hemde her iki tarafıda aynı acıda deliceksin sıkıcaksın kaymıayacak felan biraz körebe işi tavsiye etmem,arkalar için ayarlanabilir taşıyıcalar alıcaksın negatif için, önler içinde camber plate ler var coil olmadan onlarla kulelerden eksi artı verebiliyosun....ben olsam bunalra harcadıgım paraya camber ayarlı coil alırım![]()
BOZBEY
bugün bir a4 quattro gördüm ben arkaya çoluk çocuk doluşmuşlar bagajda doluydu belki arka tekerler gayet açıktı![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
coilde yok ama ebayda bir parça buldum
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Cambe...Q5fAccessories
acaba bu arka kule başlarına uyum sağlayacak mı bilen var mı?
topkapıda kamber ustası varmış onun bilgilerine ulaşabilirsem sana ulaştırırm onada bi danış bakalım
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
camber ustası ne demek arkadaşlar yapmayın.. üstten ayarlı coiloverlerla bile belli bir derece verebiliyorsunuz. alt kısımdan müdehale çok daha başarılı olur her zaman ve daha sağlıklıdır. örnek; üstten 0.5 derece verdiniz diyelim alttan 0.5le 1 derecelik bi değer yakalıyabiliyosunuz. alt kısmın açısı çok daha farklı. o yüzden arka ve ön camber kolları vardır. en doğru en sağlıklı bu şekilde yapılabilinir. bazı araçlarda ön kollarda vidalı camber sistemi vardır. burdanda yapılır ön taraf. ama yok somun atma civata yapıştırma. onlarla olcak iş değil.
Sakin güç...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)