advanların hayırlı olsujapon kotu mal yapmaz tamamdır![]()
hayırlı olsun advan sizi pisman etmez...
hadi hayırlı olsun , caesar adrenalın de kullanıyorum re050 de adrenalın tam yaz lastıgı olarak daah ıyı performanslı ama re050 dortmevsımede yatkın amacına gore ikiside harıkalarr![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
adenalın kayıyo![]()
adrenalin gercekten iyi bir lastik made in japan
advan s.drive mı alıcan mert? japonyada cok kullanılan bi lastık bende ıyı dıye biliyorum kullan bakalım yorumlarıda yazıver
aynı ebad adrenalin benim polonun önlerinde var
benim onlere takmadığım lastik kalmadı ve adrenalini hem frenajda hem önden kaymada(sıcakken) tek geçiyorum..Patinajı hiç söylemiyorum bile draglarda kaç saniye çıkardığını o herkes gordu..
ilginçtir önlere 205-40-16 adrenalin taktığımda fren berbatlaşıyor..bunu biri bana açıklayabilirmi![]()
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Advanları yaklaşık 250km dir kullanıyorum inanılmaz memnunum yol tutusu, fren mesafesı falan akıllara zarar, eskiden 90'la bayagı kaydıgımız vsanın devreye gırdıgı hareketlerde sımdı 160 la vsa bıle devreye gırmıyor nerdeyse hiç de kaymıyor. Herkese tavsiye ederim..![]()
Daha sonra adrenalinleri deneriz, çok yol yapıyorum zaten fazla sürmez değiştirmem
Yol tutusuşu fren mesafesi falan çok güzel konforu yol sesi de süper tıpkı Michlen gibi
215/45/17 leri tanıdıgımız bı bayiden indirimli olarak 1100TL'ye aldım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)