Kumho bi kaza sonucu hayatta almayacagim bi lastik oldu. Arkadasimin aracinda kumho lastik var(serisini bilmiorm) resmen 70-80 le gderken frene bastik araba ayni hizla devam ederek duran trafigin arasina daldi. Yani gaza bassa daha yavas carpardik![]()
Kumho bi kaza sonucu hayatta almayacagim bi lastik oldu. Arkadasimin aracinda kumho lastik var(serisini bilmiorm) resmen 70-80 le gderken frene bastik araba ayni hizla devam ederek duran trafigin arasina daldi. Yani gaza bassa daha yavas carpardik![]()
Mapped by DR.ECU
toyo iki gömlek üstündür bence![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Arkadaslqr tkrr mrb biliorm cok rahatsiz ettim sizi biliorm
bugun lassa impetus revo sordm 140tl brdstone turanza 150 tl.lassa hosuma gtti zaten disleri ayni adamda tanidikti dedi zaten frk yok lassa alirim daha iyi dedi.nse sorum su lassayi tavsiye edermisiniz
Turanza iyi lastiktir ya ben bakinmistim bras) iyiki sormussun biraz bilgi edineyim
Guncel arkadaslar![]()
Mapped by DR.ECU
(mustafa)
Toyo proxes t1r 195-55-15 kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.Hem V serisi bi lastik lassanın o ebadındaki lastik H serisiydi.Lassa'da kullandım sanki sınıf olarak bi altıymış gibi geldi.Kumho bir süre geçtikten sonra kesinlikle odun gibi oluyor 4çeker makinede bile kayıyor.
bence bu ikisi kıyaslanamaz
ben ikisinide kullandım toyo proxes t1r çok iyi
kumho nun dişleri gitmiyor ama çabuk sertleşiyor.
Durumun varsa adrenalin....
istanbul asfaltının gözünü seveyim be toyoyla kumhoyla on numara tutunuyosunuz wallabenimde duyumum ist. asfaltı için toyo proxes t1r a iyi diyolar.
biz izmirde adrenalinden michelin den aşşasıyla tutunamıyoruz![]()
Bende impetus revoyla turanza arasında kaldım turanza aldım.çok memnunum iyiki de almisim.135 e aldım ben
toyo harika tek kelıme ıle daha yenı aldım tavsıye ederım
lassa impetus sport tavsiye ederim fiyatı çokda farklı değil ama bence daha iyi![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Kumho ile Kaza yaptigim ust gecitte yeni aldigim henuz 400-500 km'deki toyo T1R ile yardira yardira inadina girdim viraja hic kopmadi. Ustelik hava daha sicak, lastikler de isinmamisti.
Kumhoyu sus olarak bile kullanmam artik.
///Mürüvvette endaze olmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)