kumho ılk zmnlar cok ıyı tutar hatta bu paraya bole bı lastık warmıymıs dersın sora cortlar =) yol tutmaz .
kumho ılk zmnlar cok ıyı tutar hatta bu paraya bole bı lastık warmıymıs dersın sora cortlar =) yol tutmaz .
çok çok doğru katılıyorum.babam kendi aracına almıştı ilk kullandım biz boşuna michelin felan alıyormuşuz dedim.aradan 10 k km geçti birgün babam yoldan aradı lastik patladı diye bi gittim baktım hep iç taraftan çatlamış cortlamış.toyo yu jip te kullanmıştım önlerde.yumuşak gayet güzel lastikti.
Ewt kmhoyu arkadasta grsm gecn sene aldi smdi yalan olms heptn yptigi 20bin gcmz.lassa almassam toyo alirim herhalde
selam arkadaslar lassa ımpetus revo aldım 195 surtucegını soyleyenler oldu 185 60 15 aldım..suan ıcın sessız lastık yumusak lastık dıreksıyon yumusadı acıkcası tabı bu gorusum eskı lastık cok kotu oldugu ıcın ona gore kıyas olmus olur oyuzden daha cok kullandıkca burada memnunıyetımı yada olumsuz yonlerını soylerımumarım memnun kalırız 142.5 lıradan aldım..ılgılenen arkadaslara tesekkur ederım
Toyonun sizin aradığınız ebattaki serileri pek iyi olmaz gibime geliyor
Fiyata göre Lassa güzel seçim.
Ama Düşük profil, performans lastiği fiyat/performans olarak Toyo bir çok markadan daha iyidir.
Keşke sezona girmeden alsaydınız
Astra CDTi
DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
dun kumho bitti yarıldı bugun toyoları taktım yıne t1r bi oh çektim yani yapışıor asfalta yaa (H)
Önceki mesajımda Bahsettiğim gibi Yüksek performans lastiği denmesinin sebebi boyutudur.
Astra CDTi
DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)