ben yanlış okumuşumBende yanan ışık airbag ışığı koltukla oynamana gerek kalamadı
![]()
aırbag yanarda hıc abs ısıgı ıle karsılasmadım muhtemelen dısk balatadandır
hahahahaah bu yorumu çok beğendim yaa
Sorunun üzerine gitmeden önce bir kaç gün arabayı dinliyeyim dedim de;
2gündür arabayı ilk çalıştırdığımda abs ışığı yanmıyor, defalarca hunharca frene asıldım abs kütür kütür çalışıyor. ne zamanki gideceğim yere vardım stop ettim tekrar çalıştırdım yanmaya başlıyor namussuz
![]()
daha öncede 106da bir kaç problemim kendiliğinden düzelmişti bununda öyle olmasını temenni ederek beklicem ışığın hiç yanmamasını![]()
konuş onunla,güzellikle aramızda halledelim daha fazla uzamasın bu mevzu ,usta gibi 3,şahıslar girerse araya tatsızlık çıkar de.
ABS lambam yandi sondurdum yandi sondurdum yandi sondurttum daha dogrusu
Baktim olmuyor sen misin sok kadrani sok ampulu benzin lambasimi turuncu isiga ayar oluyorum dige o'nuda soktum buyuk rahatlik haha
Women are like Buddhist , They're worship ox.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
bu sorunu göz ardı etmeyin hiç ummadığınız anda frene bıraz sert basmanız savrulmanıza yol açabiliyor. ben de de vardı aynı sorun saxo vts de duzelır dıye bekledım ama olmadı. ve sonuç arabam pert oldu 130km hızla frene bastım onume arac cık ve bırden arabanın arkasını yanımda gördum. yetkılı servıse gıdın orda çözüyorlar 100 500 neyse verın çoğu kısı bu yuzden kaza yapmaktadır. abs devrede deılken arkalar kıtlıyor dırek şansı yok.
okadar 106 kullandım aldım sattım başıma gelmediii...tebrikler jac bedevilik sanada bulaşmış![]()
balatadan diskten yanmaz kardeşim,3 ihtimal var..1. beyin bozuk olabilir 2.sensörlerden biri bozuk olabilir 3.sensörlerin ucuna pislik gelmiştir ki en çok rastlanan problemde bu sensörlerin ucu mıknatıslı olsugu için bütün pisliği çekiyor ve tutuyor söküp kafalarını temizletin %90 sönecektir..
abs okuyucu ve abs beynındekı pompadan yapıyor genelde pompa arızası yapar hep yanıyorsa.. okuyucu dan yapıyor oldugunda ise sönme ıhtımalı oluyor
balatalarda problem olsa el freni ışığı yanardı, soketlerde yada abs beyninde problem vardır büyük olasılıkla. geçmiş olsun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)