User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: 106 abs

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bi ara butun isiklar yanik geziyordum gostergeye led dosedikten sonra benzin gostergesini geri harareti ileri takmisti led doseyen dingil. Abs airbag zaten standart ama isil isil yaniyor hepsi degisik olyor

Ayni sorun bendede var abs sol arka musuru ariza vermisti degistirdim ama gene sonmedi ben ... dedim devam ettim
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada YJ nin sisleride yere bakıyor kardeşim kimseyi rahatsız etme şansı yok emeklemedıklerı surece

edit:bizim sislerimiz sadece surungen hayvanları rahatsız eden cinsten
    CRM
    ECUFAST

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önerileriniz için sağolun ama satalı çok uzun zaman oldu alan arkadaş da hala yaptırmamış sıkıntı yok abi alıştım diyor
    .

anGaralı106
    Misafir
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önerileriniz için sağolun ama satalı çok uzun zaman oldu alan arkadaş da hala yaptırmamış sıkıntı yok abi alıştım diyor
    tolga ne balata ne dısk. ilk olarak abs dişlisi ile sensörü temızlemeli.devam ederse mutlaka sensörlerden biri agrızalıdır.1 seneye yakın oldu oem sensörü 130 tl ye almıstım.bu hayati önem tasır.şakaya gelmez lamba v s sökmek çözüm degil.başıma geldıgı için söylüyorum. fevzi çakmak caddesinde soladıgım arabayla 20 metre ilerde kafa kafaya geldik.inan orta okulda kopya çekerken yakalandıgım bile aklıma gelmiştir o anda.

olcay_bora
    Misafir
    bnde abs beyni komple yok sökük. 250 lira diolar abs beynine gereksiz diye almıyorum. ama airbag ile abs nin bi baglantısı var mı? bazen airbag ısıgım yanıyor çünkü bazen sönüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bağlantısı yok airbag kabloları sürücü koltuk altında olduğu için koltuk hareket ettikçe zamanla aşınır, temassızlık vardır, elektrikçi yada kendin yaparsan wd40 sıkıp temizleyip izole edip yerine tak düzelir.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

olcay_bora
    Misafir
    koltugun altındaki kablo açıkta ztn ucunu bantlamışlar öle açıkta takılıo :s ama ısık yanmıordu 3, 4 gundur yanmaya basladı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kablolarda temassızlık vardır şase yapıyor olabilir bağlantılarına bakmak lazım. ek yerlerini iyi izole etmek gerek.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)