ya 5cm al yada ön ve arka amortisörlerini milden kısaltıp sertleştir hem araban yol tutsun keyfine bak![]()
ya 5cm al yada ön ve arka amortisörlerini milden kısaltıp sertleştir hem araban yol tutsun keyfine bak![]()
CRC GARAGE
ısıtmak kadar tehlikeli bişey yok arkadaşlar kesmek ısıtmaya oranla daha sağlıklı,ön başka marka arka başka marka yay takmakta iyi değil,ya presleticeksin (bu da ne kadar sağlıklı tartışılır) ben kendi cliomda kesmiştim limon yayları 4 sene de hiç yerınden oynamadı o kadar sert kullanmama rağmen,yayların alt kısımdan oturduğu yeri (adı aklıma gelmiyor) yukarı kaldırmıştı amortisörcüm yaylar lifte kalktığında bıle dusmuyordu sağlıklımı yay kesmek,sağlıksız oldugu söleniyor ama kendi kararın
bende fiestada kesik yay kullanıyorum kesilmez dediler ama kestik. Kesilen yaya göre tablaya ayak yapıldı çıkma durumu kesinlikle yok. Yaklaşık 5 aydırda kullanıyorum yaylardan yana sıkıntım yok. Clionun arka yayları limon olduğu için dert kesmek ama ısıtmak bencede olmaz. Isıtma presletme bana gelmez açıkcası. Kesmek iyi değil ama kıyaslama yaparsak ısıtmaya göre daha iyi denebilir. Abi sen en iyisi amortisörlerinle oyna. Sertleştirip millerini kestir. Spor amortisör al dicem ama bi arkadaşımız hatta siteden koni amortisör aldı arabası 1 cm kaktı![]()
abi bende arkayı 2 cm önleride 1 cm düşürmek istiyorum ama sağlıklı nasıl düşürebiliriz şimdi 1-2 cm içinde yaylarımı kesmek veya ısıtmak istemiyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)