K-Sport
MeganRacing
XYZ
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
üç markanında sıfırının 2000 lira altında olması zor, bütçe kısıtlı ise koni+eibach ikilisi iş görür![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Valla bence 5 lik yay tadında hatta önde ek varken sürtüyor sen coil ile dahada basarsan zor kullanırsın bu aracı
Valla bende basık seviyorum ama hondanın burnu uzun o yüzden 11 ayda 3 defa ön tampon boyattım şimdi satıp sedan almayı düşünüyorum kesin kez önünde ek olmicakTabi senin zevkindir karışmam kardeşim
![]()
kanka yeni ekim orj plastik fabrikasyon kırılmaz
hep dip basık kullanmıcam saten yeri gelince keyif almalık basarım kalan zamanlarda 3-4 cm basık kullanırım.
konfor ve yol tutus içinde orj amortisör + yay kullanmak istemiyorum koni + yay desek 1000tl geçiyor ve sabit kalıyoruz yukseklikte ayrıca camber olayıda yok o kadar para bayıldıktan sonra coil en mantıklısı ama hangisi işte![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Hımm bu coil over olayında bu paraya alacağın da öyle zırt pırt içerden indir kaldır olayı olmuyor dimi sanayiye gidip yada sen dışardan indirip kaldırıyosun dimi yani tümsek geldi kaldırım olayı yok ??
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
duydum o cok farklı bi olay coil ile alakası yok sacma sapan aracı indirip kaldırma yöntemi hediye gelse takmam aracıma![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
XYZ murat abi (sword) de vardı gayet başarılı olduğunu duymuştum kendisinden ama baya pahalı 2000 tl üstü sıfırı..
En güzeli Tafinin liste bence xyzden bende fiyat sordum aracım için 2300TL denildi arada 800TL fark var az para değil Ksport daha mantıklı
bende yazılmayı düşünüyorum listeye bi nabız yoklıyayım dedim![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)