Ayni olcude petlas snowmaster w651'i 4kis kullandım, fiyatına gore gayet iyilerdir cekinecek hic birsey yok gayet güzeller kis kosullarinda(kolayoto.com da tanesi 185 lira gibi bisey buarada)
Hatta bu senede yeniden alacaktim ama sava eskimo 3+ gorunce etiket degeride petlasa gore cok daha iyi olunca 740liraya onlari aldim dedigim siteden. Bu konu icinde cok yorumum varsir petlasa dair bulabilirsin Kullanip tecrube edindikcede yazarm sava hakkimda yorumlarımı,
Bu petlas
Buda eskimo 3+
Sayfanin altina dogru yaziyor
Sava eskimo s3+ - Guvenilir kış performansı
Konu Berkan tarafından (04-12-2017 Saat 03:29 ) değiştirilmiştir.
1881 - 193∞
Yazligida kisligisa lastikcide birakiyodum hep depo niyetine.saklama kosullarindan dolayi çatlamış olabilr bilemiyorum ama bende lastikcimde incelerim hep taktirmadan ne icinde ne disinda hic birsey yoktu 4kis boyunca. Gonul rahatliyla alip takabilirsin cok canini aldim hic bir yerde yolda yüzümü kara cikartmadi 4sezon gorevini yapti 25 30bin km. sadece 4.kis diğer 3 kisa gore karda çok minik performansı azaldi ama yine fazlasiyla yetti
1881 - 193∞
Ve ani bir kararla petlas yerine nokian almaya karar verdim. Bayideki arkadaş en yumuşak lastik dedi alıyosan bu işin piri nokian al diyince Nokian’da karar kıldım. Elinde d3 varmış d4 de birkaç güne elimde olur dedi normalde fark yok aralarında ama hangisini istersen ondan takalım dedi etiket olarak D4 önde olduğu işin D4 dedim.
2017 Auto Bild Winter Tyre Test - Tyre Reviews
ee şimdi bu test sonuçlarına göre d4 okadarda mükemmel değil mi?
Sorma hocam ya aynen 205/55/R16 geçen hafta baktım 250 liraydı şimdi 270'den aldım KolayOto'dan. Buradaki bayi'ye gelip takılacak. Genel olarak fiyatlarda artış var. Zaten birazda geç kaldım sayılır.
Buradaki bayide D3 varmış ona 290 lira dedi e tabi doğal olarak internetten biraz pahalı ama acelem olmadığı için ben D4 olsun dedim etiket değerleri daha iyi duruyordu.
205/55/16 Nokian WR D4 kullanıyorum, yaklaşık 3000km oldu takalı. Kar üzerinde sürüş imkanım daha olmadı fakat ıslak zeminde yol tutuş ve özellikle frenaj tatmin edici değil. Sürüş güvenimi ıslak zeminde ciddi derecede düşürdü keşke Sottozero veya TS860 alsaydım.
İstanbul'da Michelin kışlık lastikleri en uygun alabileceğim yer neresidir?
Ben yeni aldim suanlik gayet guzel gibiler yağmur kar arttikca guncellerim bilgilerimi (eskimo 3+)f/p açısından gayet mantıklı ab etiket degeri ikiside c/c olan bir lastik. Almamdada @Mr.K bilgi verdi yeterince ma lum kari kisi baya sert olaj Bosna'da yasadigi donemde fwd rwd awd binek ticari tum araclarimda vardı şüphen olmasin dedi ondan sonra yapıştırdım geldihatta gorurse tagi kendiside yazar yine
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)