Haberler devamlı saçma salak şekilde sanki zorunluymuş gibi başlık atıyor, tıklansın diye.
Sonrasında da metin içerisinde "yük ve yolcu taşıyan araçlar için" diye hemen detayı belirtiyor. Ama bizde pek "okuma" alışkanlığı olmadığı için... Hoş, okuduğunu bile anlayamayanlar varken, okunmasını beklemek mucize gibi.
Samimi olduğum, belli eğitim düzeyindeki arkadaşlarım bile bunu yaparken... Normal karşılıyorum. Adamlar mütemadiyen haber linki paylaşıyor, zorunlu oldu galiba diye![]()
Yetki Valiliklerde, İstanbul için henüz açıklama gelmedi. Ama şehirlerarası yola çıkacaklarda belirli rotalar için hususi araçlara da zorunluluk var.
ben conti860 kullandım bir sezon yol tutuşu ve yol sesi olarak çok beğendim ama kar performansını pek beğendiğimi söyleyemem.. normal ama kötü performansa sahip değil.. sonra aracımı sattım ama o büyük paraları hakettiğini pek söyleyemem..
dunlop icewinter 2 tavsiye ederim şiddetle heleki yoğun yağış olan bir yerde yaşıyorsanız alternatifi sava eskimo2 diyorum kullanıyorum memnunum
@ormancı çok güzel açıklamış zorunlulukla ilgili bilgiyi ek olarak canımız ve malımız bu kadar ucuz olmammalı hem kendimizin hem karşı tarafın alıın arkadaşlar takın korkmayın batmassınız
lastik olark daha önce de yazdım f/p olarak ben nokian derim ben geçen kış kullandım konfor ve güvenlik çok iyi artı çok sessiz
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Ex: '08 Legacy SportWagon
Next:
'03 BMW E39 530i
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936
BEn dün Petlas ları taktım sonunda, bitik michelin ps lerden çok daha iyi olacağı aşikar özellikle Aralık Ocak Şubat aylarında Ankara git-gel yapacağımı düşününce
@Ormanci
Abi Nokian ın eski adıyla V serisini kullanmıştım, Antalya sıcağı + uzun yolda yüksek hızdaki ısıyı abzorbe etmede başarısızdı keza sağ arka lastik yolda giderken kendi kendine parçalandı, söktüğümüzde artık hamurun bozulduğunu görmüştük. Umarım yeni Line uzantılı ve diğer modellerde bu durumları düzeltmişlerdir
Hocam lastikle ilgili bi sorun olmasın? Normalde en dandik lastiğin bile bunu yapmaması lazım çünkü. Şimdi Petlas diyeceğim artık Petlas güzel lastik yapıyor sayılır, Lassa yanında dandik kaldı, Lassa diyeyim![]()
Bu gözle bakarsak Michelin'lerin de başa bela olması gerekir, zira piyasadaki en yumuşak hamurlu lastiklerden biri olarak o da geçiyor.
Ki 2.el aldığım arabanın üzerinde gelen ve 45bin km'ye dayanmış Pilot Sport 3'lerin tahtaya döndüğünü görünce baya şaşırmıştım.
3. yılı bitiminde ve yaklaşık 25-27 bin km kullanım sonrası olan o. Lastik parçalanması hariç birebir aynısını @Canselmo da yaşadı, desen akabinde balans bozmayı. Düz yuvarlayınca 8 çizip devriliyordu lastikler
Bu arada ps3 - ps4 le 45 bin km mükemmel rakam, 20-25 bin km de dümdüz oluyorlar çünkühele pist yada çok iyi asfaltta kullanılırsa şuan 2 ps3 1 ps4 arka odamda o şekilde
diğer ps4 ün dişleri koptu benim
2016 üretimi.
İstanbul da kar lastiği binek/hususi araçlarda valiliğin kararına bakar, şu anda bildiğim kadarıyla hususiler için öyle bir karar yok.
Fakat kar lastiği veya uygun kar tertibatı olmadan, kar yağışı sırasında köprülerden geçemiyorsunuz.
Lastiğin üzerine bakıp kar işaretini görürlerse geçmenize izin veriyorlar kar yağışı sırasında köprülerden.
Drehmoment ist wichtig
Vay anasını, o zaman kötüymüş gerçekten, öle bi durumla karşılaşırsam bi daha Nokian demem![]()
Valla oraya kadar nasıl kullanmışlar bilemedim. Ah yok pardon düzeltiyorum, araba 15-20bin bakımına girdiğinde değişmiş lastikler, bitmeye yakınlardı, diş biraz vardı ama odun olmuşlardı.
Bakalım bunlar ne kadar gidecek.
Umarım çözmüşlerdir sıcak iklim sıkıntısını ve sorun yaşanmadan rahat rahat kullanırsınızBen de kış için Nokian baktım ancak fiyatlardan dolayı daha ekonomik seçeneklere yönelmek zorunda kaldım. Yazlık olarak sorarsanız, Karadeniz’de yaşamıyorsam Tr şartlarında Nokian almam
![]()
aynen kesinlikle mükemmel bir lastik ben yeni taktım bakalım kardaki performans nasıl![]()
artık corc-i zamanıcdti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)