Nokian WR D4 Ankara'da alan var mı?
Nokian WR D4 Ankara'da alan var mı?
Ben aldım buyrun...
Fiyat lazım abicim, yer mekan göster![]()
aynı yol şartlarında aynı araç ile aynı şekilde kullanım tarzıyla toplam 3 lastik kullanmış oldum ama bunların hepsi 4 mevsim:
1)araçla gelen orijinal Conti eco5
2) nokian Line
3) Michelin primacy 3
fren,yol tutuş adına 1inci sıra conti, sonra nokian en son michelin hatta michelin 20bin oldumu çöpe atın daha iyi
ömür: açık uçuk tokat ata ata ara conti ben şımarıklık adına değiştirtim gayet dişi vardı ve meslekdaşım 80binde değiştirdi , nokian 38binde artık 3mmdi michelinde şu an araçta takılı 25binde fln olması lazım ölçmedim ama herhalde oda şimden 3-4mmdir
konfor: burada olay tamamen değişiyor, titreşimleri aldığım,sürekli balans isteyen azda olsa sesli olan ama en önemlisi hamuru sert diyebileceğim contiydi
nokian balans resmen başta yapıldı okadar diyebilirim,michelin kadar sessiz olmasada contiye nazaran sessiz, konforu gayet başarılıydı.
michelin: gerçekten sessiz ve konforluydu.
dönüp baktığım zaman gerek para performans,gerek güvenlik açık ara conti derdim ama araç sert ise ve konfor odaklanılıyorsa tercihim nokian olurdu
Kış lastiği alma arifesindeyim.
Lassa Competus Winter 'ı fiyat performans çok yüksek olarak değerlendirdim ancak kullanmış arkadaşlardan yorum alabilir miyim?
![]()
225/45/17 ebatta sava veya petlas alacaktım fakat orjinal ebat 215/50 ve kışın yanağı inceltmek istemediğim için orjinal ebat alma kararı verdim. çok gitmeyen bir ebat olduğu için hali ile fiyat yükseliyor.
Geçenlerde bir siteden güzel indirimle birlikte 2015/27 üretimi 4 adet falkeni 750 liraya aldım. Yorumları genel olarak olumlu, henüz taktırma fırsatı bulamadım.
Elbetteki bir nokian, michelin değildir ama üzmez diye düşünüyorum.
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Fa...nter-HS449.htm
Çınar lastik iskitler turgut özal bulvarında. 195 65 15 160 tl den aldım
zaten 3 bayisi var nokian ankara
Nasıl ödeyeceksin Alp? Ona göre pazarlık edeyim..
2015 üretimi 235TL diyor KDV dahil. Peşin veya Kredi aynı para. Stok var..
Hepsiburada da 220-210TL..
235 güzel para gidip alıyım adresten ulaşırım, senin ismi veririm abi![]()
Salih Bey'i gör yardımcı olur müdür...
Yaklaşık 15 gün önce lassa aldım.modelini tam hatırlamıyorum.lastik için bişey diyemem hala yağışli havada deneyemedim fakat 1 yıl yol yardım hediye ettiler.
Lastikleri aldıktan sonra Ankara-İstanbul arası otobanda yolda kaldım.Telefon açıp çekici istedim gönderdiler.aracın onarımı gün içinde bitmedi,4 yıldızlı otelde konaklamamı karşıladılar.ben hizmetten çok memnun kaldım.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)