Kasım 23'ten sonra istanbul kış lastiğine geçebilir.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Çaptaki Değişim Oranı: % 3,8
Gerçek Çap Değişimi: -1 inç
Gerçek Çap Değişimi: -25,4 mm
Bildiğim kadarıyla %3 e kadar sıkıntı yok. Ben kışlığa geçtiğimde 215 55 17 den 215 55 16 ya geçiş yapacağım. Yüksek süratten kasıt üzerindeki hız endeksini aşmadığın sürece hiç bir sıkıntı yaşanmaz. Yük ağırlık vs gibi konulardan bahsedecek olursan eğer... 215 55 16 b7 passatta kullandım ağırlığı yaklaşık 1600 kg, şimdi de b8 de kullanacağım ağırlığı 1440 kg.
Elbette orj. ebat gibi olmayacaktır fakat abartıldığı gibi ölüm kalım riski taşımaz.
Esnaf içi petlas hakk bilgi verecek olan varmı
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
ContiWinterContact™ TS 800 nasıl lastikdir bilen var mı?
Aslında Nokian Weatherproof almak istiyordum fakat aracıma uygun ebatları yok.
Önler 155/60/15
Arkalar 175/55/15
bende dün barum polaris 3 modelinden 215-65-16 ebat için 300 tl fiyat aldım..daha önce normal yazlık lastiğinden hoşnut kalmıştım ama kış lastiği performansını bilemedim..kullanan var mıdır?
2017 model fiorino aracım var günlük aile aracı olarak kullanıyoruz.
Ruhsatta araç sınıfı N1, kullanım amacı Yük Nakli-Hususi yazıyor. Kar lastiği kullanmak zorunda mıyım ? Çok sık kullanmıyorum ama çevirmeye denk gelirim yoktan yere ceza yemek istemiyorum.
'01 VK 106 GTI
'17 B Fiorino Premio
'98 AY 106 GTI
'97 LC Civic 1.4 IS
GNL Garage
çok kar yağan bir yerdeyseniz nokian'dan başkası alınmaz. benim işyerim uludağ'da, mecburen çivili kullanıyorum. petlas filan ancak şehiriçinde idareten kullanılabilir.aslında şöyle düşünün atıyorum alacağınız nokian 240 lira petlas 160 lira.80*4 = 320 lira kar yaparsınız. arabanın farları 1000 liradan başlıyorbilmem anlatabildim mi?
komançero garage
Fluence e kıslık lastık alacagız. 205-55-17 ebatları.
ıncelerken Falken ve Petlas arasında kaldık fıyat olarak. yabancı testlere bakınca Falken fena degıl. Babamda adını duydugu ıcın Petlas olsun ıstıyor.
Lastıkler bunlar
Petlas:
Petlas 205/55 R17 91h Tl M+s, Sf Snowmaster W651 Kış Lastiği - n11.com
Falken:
Falken 205/55 R17 95v Eurowinter Hs01 Lastik - n11.com
yorumlarınızı beklıyorum...
Neden petlastan iyidir illa ki?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)