Şirket arabama Motrio diye bir kış lastiği taktılar.
Nasıl bir lastikse ortalama tüketimim aynı güzergah aynı şekilde 1.5 - 2 litre fark ettiriyorİçerisi ses vermeside yüksek.
Asfalt, ıslak yol kullanımında çok kötü. Fakat kârlı yolda enteresan şekilde epey memnun kaldım.
Genel olarak para verip almayın tavsiye etmem![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Nokian WD4 vardı 4 sezon geçti galiba fazla km yapmadı ama çok diş kalmış gibi değil. Ne önerirsiniz benzer olarak 205/55/R16 olarak Bridgestone Blizzak iyimidir?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Abi yeni gördüm de Rafi abi bu ölçüleri sordu bana hatta senin için sordu araştırdım bulamadım maalesef istediğin markalarda sadece Pirelli vardı galiba. Hem orijinal ölçüsü olmadığı hem de bu sene işler çok yoğundu lastik kalmadı piyasada çok kolay ölçüleri bile bulamaz olduk. Başka bir ölçü istersen ona bakayım abi ama ancak Pazartesi olur.
Pilot alpin 5 kullaniyorum yakin ebatta mukemmel bi lastik sessiz ve konforlu kuruda islakta cok basarili kar gormedi pek ama testlerde zaten hep kafada
Siralamam su sekilde olurdu
Pilot Alpin 5
Conti Ts 870
Lm 005
Good year performance bi aracimda var testlerde iyi ciksada ben pek memnun degilim sert ve konforu dusuk
Nokian totalde ortalama bi lastiktir butce varsa liste disi birakilmali
Benimde içimden hep pilot alpin 5 geçiyor da güncelde 5000 civarı diyorlarbir bakacağım.
Ultragrip 8 den aşırı memnundum. Bu havalimanı yolu kapandığı yılda ben çatır çutur gidiodum millet yolda kaldı hep. Karda çok aşırı iyiydi. Yeni serisi sanırım performance olanı, onu hiç test etmedim
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Herkese merhaba, ***** mevsimi geldi.
Bmw 1 için 225/45/R17 ebatından kış lastiği önerilerine açığım. F/P olarak Nokian’lar baya beğenilmiş gibi duruyor internette yoğun karda. Sizin de önerilerinize açığım biraz F/P olacak şekilde. Bizi uludağ / bolu vs cıkarabilecek bir şeyler
![]()
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Nokian kullandım çok iyiydi karsın kışında![]()
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
235 50 r19 & 255 45 r19 için tavsiye var mı? Araç elektrikli, araştırmalarımda fark görmedim özel elec. tanımlı lastikleriyle. Standard almayı düşünüyorum, Hankook icept evo3 buldum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)