User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: Fiesta ST ye hangi coilover?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6TDCİ sport için kullandım dediğim gibi koni sertlik ayarlı amortisörleri ve yaylarını gerek yol tutuş gerek konfor olarak bence çok iyiydi .. fiyat olarak da yazdıklarınız arasından sanırım en uygunu .. ST için şuan bilemiyorum varmıdır belkide S ile dizel diğer versiyonlar aynısını ST farklı kullanıyordur muhtemelen ondan rahatça bulmuşumdur ..

powershop ' a sordunuz mu ben ordan almıştım belki oktaykanda kalmamıştır powershop stocklarında vardır ?
    powershop'a sormadım fakat ellerinde olduğunu sanmıyorum çünkü araçtan türkiyede pek yok yinede en kısa zamanda soracağım

Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koniler favori kitlerim değil çok uzun zamandır. KW amortisör olarak zaten hep Koni kullanıyoru. KW v1 kısaca koni amortisör üstüne coil yay geçirilmiş hali diyebiliriz. H&R'da Bilstein amortisör kullanıyor. Benim tavsiyem Bilstein B12 yada H&R olucak o yüzden.
    H&R yada Bilstein sorabileceğim bir yer önerebilir misiniz acaba?
    Two in the moose, one in the caboose.

alper a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde bir sorum olcak 2006 fiesta orjinal amortisorlerine eicbach siyah yay taktim proydu yanilmiyorsam.yol tutusunda sikinti yok fakat cukurdan gecerken vurma sesi geliyor.sanki yay dusup uste vuruyor hissi veriyor.on takim,amortisor takozlari vs saglam,ne yapsak bu sesi kesebiliriz.insani arabadan sogutuyor cunku ??
    '03 Corsa 1.7 DTI By Megachips & '09 Megane II 1.5 DCi By EcuFast

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)