ben hankook ventus evo v12 öneririm lastik testlerinde fiyat/performans oranı mükemmel bir lastik. ama t1r deseni daha iyi. bu arada 2 markayıda kullandım
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
dün istanbul yolunda denedim 120 kmye kadar sorun yok ama 140tan sonra balans yaptı rot/balansı çözermi lastikleri sıfır jantıda sıfır aldım neden balans yapar ki
Family Rider
So So Slow rider
Peki seçim yapsanız..Kumho mu? hankook mu?...
195 50 15 ile 185 55 15 in yanak yükseklikleri aynıdır cünkü yanak tabana kesit oranıdır sabit bir ölçü değildir mesela 205 45 15 te aynı yanak yüksekliğine sahiptir.toyo t1r çok güzel bir lastik yetkili bayisiyim hiç memnun kalmayan görmedim![]()
Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olurmuş. Yunus Emre
salı gününe yeni lastiklerim geliyor hankook bakalım testler doğrumuymuş. fiyatlarda zamlandı ocakta 185 lira fiyat almıştım şimdi 204 liradan tanesi (205/45/R16)
toyo'larda iyide abdülkadir özcan dergisinde okudum M+S yani 4 mevsim tabir edilen lastikler hem yazın hemde kışın tam performanslı kullanılamayan lastiklermiş. ondan dolayı sanırım testlerde toyolar (T1R) kötü derece elde ediyor.
45 ynak alma bence toyo kullanıyoum kuruda ii ama ıslak yolda cok sarıyo göruntu olarak guzel bence sert bi lastik yeni oldugu için omur olarak bi bilgim yok 50 ynk al kaliteli olsun bence
Param yok fakirim ben, naparsinArabaya cok uzun sure binmiyorum uzerindeki adrenalinleri yenilemeye kalksam 1300 TL, Toyolar 900
T1R iyi diye aliyorum zaten yoksa her lastigi takmam, bi kere normal kullanmiyorum zaten, canima kastim yok
Avon'un modeli nedir? Bana kuruda guzel yol tutsun, isitmak icin cok ugrastirmasin yeter, uzun sure gitmesine gerek yok. Bir de yagmurda oyle buz pisti kivaminda olmasin duz gitmesi kafi![]()
Ben limitlerinde kullanmadığım için hiç sorun yaşamadım frenlerim kısalaştı. yol tutuş iyileşti.
Family Rider
So So Slow rider
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)