Spoon jantlara Proxes T1R almayı düşünüyorum. Kullanan var mı ? yada başka neyi önerirsiniz ?185x55x15 ölçü
Spoon jantlara Proxes T1R almayı düşünüyorum. Kullanan var mı ? yada başka neyi önerirsiniz ?185x55x15 ölçü
Family Rider
So So Slow rider
Neden öyle bir ölcü?
55 yanakta hic göstermez o jant kendini.
195 45 15 ya da max 195 50 15 tercih etmelisin.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
kuruda gayet başarılı bir lastik.ıslakta da kore mallarına kıyasla 10 numara diyebilirim. nasıl kullanırsınız bilmiyorum ama sert ve asabi kullanımda 30,000 anca gitti![]()
55 yanak sakın almayın ben oyle bi hata yaptım konfor için berbat bi görüntü oldu
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Malasef çok seceneğim yok 195 arka kısımda vurma yapıyor işlem yaptırmam gerekir standart lastik 185-65-14
Family Rider
So So Slow rider
ebat olarak degıl ama marka olarak tavsıye verebılırım.boyle bısuru konu var ordanda yorumları ıncele ıstersen bende acmıstımToyo Proxes T1R 195 45 15 almıstım nefret ettım cogu arkadas harıka lastık dıyor fakat benım dılım yandı bıkere.aynı zamanda baska bı ark.baska yerden aynını almıstı oda aynı sıkayetını dıle getrmstı hatta o ıadesı ıcın gıtmıstı.
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
Çok güzel lastiktir. Kullandım sonra gidip daha yüksek paralara başka lastikler aldım. Ama aynı tadı bulamadım. Kısmetse 1-2 ay içinde alıcam tekra T1R. Yanlız görece çabuk biter söyliyim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Toyo çok güzel bir lastik bence .. Şuan aracımın üzerinde var; tavsiye ederim sanadaa ..
195 50 15 ...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Toyoları aldım broze spoonlara güzel oldu ama 1-2 km yaptım yapmadım bakalım GT radiyaldan sonra neler değişicek
Family Rider
So So Slow rider
abi sürtmez arkalar doğru et değerinde 195 tabanla, erdemde 195-55r15 kullanıyo mesela![]()
195 - 55 r 15 takmalısın bence.
195 50 15 kullanıyorum su anda öncedende yine aynı seri 195 45 16 kullandım önlerde. çok güzel kaliteli bi lastik balon flan da yapmıyor kesinlikle cok cukurlara düştüm antalya yolları *****. kısacası tavsiye ederim t1R ftw !![]()
hayırlı olsun güle güle kullan,en iyisini yapmıssın ben 195/45-15 kullanıyorum aracımda çok memnunum.....
T1R dan memnun kalmama şansınız pek yok emin olun![]()
Yumuşaklığından dolayı bitim süreleri diğerlerine oranla biraz daha kısadır ama verdiği performans bu açığını kapatır.
Bence mantıklı çünkü kötü olup 2 sene kullanacağıma düzgün tutsun 1 sene kullanıyım daha iyi
Ki bende böyle yaptım Toyo CF1 ve T1R kullandım hep ve gayette memnun kaldım 2 lastiktende 2 side ciddi anlamda iyiler.
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)