murat ustaya sonsuz teşekkürleri mi sunuyorum.adam gerçekten esnaf.işinin ehli ayrıca.şimdi burdan ne yazsam bitmez.hoş sohbet muhabbet.ağırlaması.iş yapışı.adam işini yapıyor.gidicek olan içinde düşünmeden gitsin derim.ne yaptırıcaksanız işinin hakkını verir yapar.tekrar teşekkürler murat abi![]()
Konuyu görunce yazıyım dedim, bende geçen hafta canturkte vogtland yaylı aracımı tabladan yaklasık 3.5-4 cm daha dusurduk mıldende 4-5 cm kadar kısalttık, amortısorlerı bastan %25 sertlestırdık fakat araba takoz gibi oldu fazla sert oldu amortisörlerde lak lak ses yaptı sertliği orjinal bıraktık, arkalarada gaz bastık bıraz.
sonuç: yol tutuş iyileşiyor kesınlıkle ki çok normal aracın ağırlık merkezı dusuyor daha stabıl gıdıyor, yuksek suratte yığılma ruzgardan etkilenme kalmadı, sekme varmı yok gibi çok az, %25 sertken amortısorler, sekıyordu ama arac sert oldugu ıcın, dıreksıon tepkısı fılan gercı muazzamdı.. şu an konforda gayet iyi esksınden %15 20 kadar fark etmiştir sanırsam..
belkide bende amortisör sertleştirme çok fazla etkiledi ama fazla sertlik +yol tutuş anlamına gelmiyor biliyorsunuz, isteyen orjinalde bırakabilir..
Murat ustayada helal olsun 3.5 cm duşsün dedım tam o kadar düştü
buda foto
![]()
gercekten tam 3.5 cm gıbı dusmus,cm ayarlamak zordur ama resımlerden bıle tam 3.5 oldugu bellı oluyor hayırlısı olsun
Olm FK'nin, TA'nin, Raceland'in falan ucuz coillerinden olsa takicam da Polo 6R icin yapmamis gavurlarIzmit spec mantikli geliyor
KW almak istesem sadece V1 800 euro, V2 1200 euro falan..
Benzinli 6R icin olan 5cmlik yaylar cok guzel dusuruyor da sacma sapan ziplayarak gidiyor onlar da..
kolaylıyı msnde göremedim bugun hiç.. Pazar Gunu acık dimi bu canturk... rezervasyon yapmamıza gerek varmı ?ayrıca ufak bi adres tarif alabilirmiyiz teeee yeşilköyden gelicez bilmiyoruz..
Tarık bunlar uymuyormu sana? ;
TA TECHNIX GEWINDEFAHRWERK VW Polo 6 6R 1.2-1.9TDI +TÜV | eBay
[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
benim araçta 3,5cm kısaltılmış nam amortisör ve apex 3cm lik yay var..gayet memnunum..arkadaşın arabadada (kırmızı coupe) cantürk yapımı coilover var o da gayet memnun..benimki orjinalinden 6.5cm düşük,onunki 7,5cm aramızda 1cm oynuyor..namın fiyatları cantürke göre daha pahalı ben sadece önlere coilover için fiyat istediğimde 600 lira demişlerdi..coiloverin sadece istenildiği zaman kaldırıp indirilmesi beni cezbediyor onun dışında bir fark yok bana göre..eger coilover düşünürsem bu seferde cantürkte yaptırıcam 150 lira az fark değil.
Kah Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi,Kah İnerim Yeryüzüne Seyreder Alem Beni..
cantürk ün hem işçiliği iyi hemde fiyatları.ayrıca murat abi insanı mağdur etmiyor.ne söz verdiyse , ne söylediyse yapıyor.sözünün arkasında duruyor.
2 kere aynı msj atmışım o yüzden sildim bitanesini..
Kah Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi,Kah İnerim Yeryüzüne Seyreder Alem Beni..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)