App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
dediğin gibi amortisörle alakası olmayabilir sekmenin ama benim araçta amortisörleri değiştirince araba böyle süzülüyo sanki.bir kalkıyo yukarı böyle aşağıya inmesi bir enterasan oluyogarip bir tasarım
![]()
sert amortisör fazlada esnemez aslında çözemedim durumu![]()
lanet olsun yaya da amortisöre de şu coilleri yaptırsamda kurtulsam şunların derdinden.başka bişi istemiyorum.
en mantıklısı coilbenim param yoktu kesik yay amortisör yaptırmıştım iyiki coile dönmüşüm ilerde arabayı değiştirince yapıcağım ilk işlem önler coil direk
![]()
katılıorum en temizi coil.uğraşmaya değmiyo.yay dı amortisördü.patladı çatladı ses yaptı bilmem ne.yaptır coili geç. sonra deve cüce oyna araçla![]()
![]()
başında durabilsem ne yaptığını anlıcazda bırakıyoruz işe gidiyoruz.akşam gelip alıyoruz.yolda böyle araç bişi oluyo bi yukarıya doğru kalkıyo sonra aşağıya doğru süzülüyo.gidiyorum usta ne iş tamam işte zımba gibi diyo.ulan ne zımbası araba bildiğin 70 model continantal gibi süzülüyo![]()
tek kapı fiestamda cantürk coil mevcut valla şuana denk bir sıkıntı yaşamadım...
Sekme konusuna gelirsek fazla değil...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
öncelikle tüm yorumları okudum gayet açıklayıcı olmuş ama aklımda bikaç soru kaldı.arkadaşımın aracına coil düşündük bizde mitsubishi colt 1.5 dı-d araç.kesinlikle cantürkte düşünüyor şuanda araçta 3.5 cm eibach yay mevcut fakat amortisörlerin 4üde patlak.yeni amortisör alıcaktı almışken coil alalım dedik.arkdaşımda kartalda oturuyor, ordaki polo ve i30u gördükten sonra kesinlikle cantürkte coil yaptırmaya karar verdi.ancak sadece lastikleri örtecek kadar yani lastik çamurluk arası mesafe minimum olacak şekilde düşürmek istiyor.şimdikine oranla konfor ve yol tutuşunda ne gibi değişiklikler olur? aracı günlük olarak ailesiyle birlikte kullanıyor.bir de sadece önleri coil yaptırıp arkaları orjinal amortisör ve spor yay ile bırakırsa coile göre daha konforlu olurmu? yükseklik problem değil arkası zaten yeterince düşük torsiyon olduğu için.sabredip okuduğunuz için teşekkür ederim,yardımcı olursanız sevinirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)