evet halen daha beklemedeyiz halen daha ulaşamıyorum murat beye ben hayatım da bu kadar saygısız bir adam görmedim ya AYIP AYIP
evet halen daha beklemedeyiz halen daha ulaşamıyorum murat beye ben hayatım da bu kadar saygısız bir adam görmedim ya AYIP AYIP
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Yakın zamanda cantürk e gazlı arka amortisörlerimi yaptırdım. Elimde fazladan 2 adet bitik vardı onları gönderdim yapıldı geldi. Fakat amortisörleri beğenmedim. Arabadan çıkanlardan sert oldular fakat amortisör milini elle yukarı aşağı hareket ettirirken hareketin yön değiştirme esnasında boşluk oluyordu. Araçtan çıkanlarda öyle bir durum yoktu. Bende bu sebepten takmadım.
ulan bu konuyu gorunce alacagim aklima geliyo
var mi bizden oraya gidecek olan? hayir arasam da bir sey fayda etmeyecek zaten![]()
valla gidecek olan varsa benimde alacağımı alırsa çok makbul geçer ya artık sabrım kalmadı ağır konuşacam ama büyümüzdür susuyoruz ama bir yere kadar susarım valla. . .
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Nizamettin usta duy sesimi
Şakir arabami basti araba anormallesti geri kaldirdi, Birde kaldirmaya indirme kadar para istedi. Hadi simdi bide yay yerinden atti hayirli olsun.
@caraudiohifi 2007 R56 Mini Cooper S N14
Turkey SQ Production Manager
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Nizamettin usta duy sesimi
Şakir arabami basti araba anormallesti geri kaldirdi, Birde kaldirmaya indirme kadar para istedi. Hadi simdi bide yay yerinden atti hayirli olsun.
@caraudiohifi 2007 R56 Mini Cooper S N14
Turkey SQ Production Manager
İş yaptır beğenirsen dünya aleme reklam edersin bu çok güzel diye aradan 6 ay geçsin sorun yaşamaya başladığında bu sefer dünya aleme kötülemeye başla sonra da paranı geri iste ohh ne güzel iş lan bu varmı böyle bir dünya a.g parasını geri isteyeceksen yaptırma o zaman köçek gibi kıvırma sonradan...
kardeş ben yaptığı işi laf demedim o kadar iş yapmış ama adam olamamış ne yazık ki murat bey ben coilleri aracıma hiç takamadım bir türlü olmadı lifde taktık çıkardık hiç heveslimi alamadım çıkarttım olmadı bana gönder dedi göndereyim paranı dedi o zaman bende eyvallah dedim ama kaç ay geçti halen daha gönderecek konu para değil kardeş yapılan yanlışlık var ararsın açmaz haber ulaştırırsın dönüş yapmaz dediği lafta durmaz bilip bilmeden de konuşma kardeş
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)