clio rs varken amortisörlerimi kısalttırmıştım izmitte, istanbula dönerken biraz sekme farkettim yüksek süratlerde rahatsız ediyordu, istanbula döndüğümde bir hafta kadar dayanabildim sekmeye, cünkü ne frenaj ne bişey eskisi gibi değildi. Aramadım kimseyi, gittim maslakta namiştayna ( Tamer'in tavsiyesi ile ) orada kesildi bicildi, kovandan alındı millerden alındı, hem cok güzel basık bir aracım olmustu hemde sekme namına en ufak birşey yoktu.. Amacım murat cantürkü kötülemek yada birilerini övmek değil fakat, ben bu işe çözümü sessiz sedasız izmite gitmeyerek buldum, şansımamı yada gerçekten öylemi bilmiyorum ama nam' da yaptırdıklarımla ortalama 15-20bin km kadar yol yaptım.. hemde ne yollar! patlama catlama v.s hiçbirşey olmadı, memnundum özetle.. Sonra KONI denen icatla tanıştık, önler kısacık clio rs amortisörleride halen evde durur hatta, hatıra diye saklarım))
edit : he diğer tarafta eksik yada hatalı yapılan bir işten dolayı neden param kalsın diyen arkadaşlara yüzde yüz hak veriyorum lütfen söylediklerim yanlıs anlasılmasın ama, ben stresli süreci bu şekilde geçmeye karar vermiştim o ara![]()