User Tag List

Sayfa 32/43 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon
816 sonuçtan 590 ile 608 arası

Konu: Cantürk? Nam? Coil Tavsiye?

HALUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Kavak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hepimiz Muratız hepimiz Cantürküz..
    cantürke senin arabanı görüp ve mustafa kolaylı kardeşle konuşup gittim
    ordanda engine sen yönlendirdin
    yemek borçlusun bilader haberin olsun
    Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan

:pEAce: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ne Cantürk'ü ne Nam i ne dier ustaları tanırım...
    1 kere gordum daha oncede yazdım, bu zamana kadar hiç bir zaman araba bastırmadım. gittim parasını verdim marka coilover aldım.
    Cantürk e aracı noter satışını aldıktan hemen sonra eski sahibiyle gittim. yapılan işlem ben aracı almadan 3 gun önce yapılmış. yapılırkende begenmezsen eski haline ceviririz, paranıda iade ederiz denmiş. arac canturkte basılmak için 1 hafta kalmış... vel hasıl,

Canturk un sahibiyle konuştum. dedim yayları kesmişssin ki bu yaylar HR ın 3 cm lik yayları ama nissanın amortisörlerinde ( daha onceden 3 tane nissan kullandıgım çin biliyorum) yayı kessende amortisör milini kesmessen bu iş olmaz. cevap alamadık....
    2. sorum, dedim usta bu arac olmamış. bunu eski haline cevirmisin....

cevap: eski haline getirmek için 4 tane amortisör alman lazım. ayrıca ustunden cıkan yaylar yamulmuş. 4 tanede yay alırsanız yaparım.

3.soru: aractan cıkan orjinal yayları istedigimizde ki eski sahibi özellikle kenara koyulmasını söylemiş. bizi ust kata cıkartıp 200 tane yay içinde orjinal yayları arayıp, sonuc olarak 4 adet mitsubishi yayı ile bizi ordan gönderen bir şirket, yada artık siz ne derseniz....

ben kendi gözümle gördügüm, yaşadıgım olayı anlattım. hiç bir amortisör basan yerle de işi olan bir insan degilim. tamamen tarafsızım

karar meclisindir.

Fatih Kavak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HALUK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cantürke senin arabanı görüp ve mustafa kolaylı kardeşle konuşup gittim
    ordanda engine sen yönlendirdin
    yemek borçlusun bilader haberin olsun
    Benim araba çok kişinin başını yaktı abi sorma..

HALUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Kavak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim araba çok kişinin başını yatkı abi sorma..
    tmm sormuyorum
    Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bugun aradim 2 arka yay icin, buluruz ederiz dedi bakalim yarin yine arayip darlayacagim Ertesi gun yine ve yine.. Allah sonumuzu hayir etsin

enRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski polo aracımı sıfır aldıktan sonra murat ustaya gittik coiller yapıldı 10 gün geçti sağ amortisör patladı yine gittik sağolsun dükkanda olsun telefonda olsun çok iyi konuşuyordu.O arada bir arkadaşım megane aracının yaylarını ısıtmış çok sekiyor diyordu gel izmite gidelim yaptıralım dedim.Megane'na coil yaptırıp dönerken poloyu pert ettik arkadaşım arka araçtaydı arabanın arkasının kopmaya başladığı sırada arkadan bir parçanın koptunu görmüş.Araç durduktan sonra incelediğimizde sol arka yayın çıktğını gördük allaha şükür canımıza bir şey olmadı herşeyi ustaya yüklememek lazım ama keşke millerden kısaltsaydıda o yay çıkmasaydı.Daha sonra o önerdiğim arkadaşın megane'de full ses gelemeye başladı hafta sonu gidiyorduk hafta içi ses yine geliyodu Z rot u değiştir onu yap bunu yap telefondan dediklerini yaptırıyorduk yine aynı en son telefonlarımaz çıkmamaya başladı 3 hafta uğraştım en son bi amortisör gönderdi onu taktık 2 hafta sonra yine aynı sorunlar devam edince çocuk araban soğudu orjinal amortisör yayı bagaja koyup aracı zararına verdi.

Arabayı yaptırdığınızda çok iyi süper diyordunuz şimdi ne oldu diyenlerede şöyle söylim ben yaptırdım ordaki davranışları iyidi insani açıdan hiç bir sorun yoktu buraya onuda yazdık amortisör patlıyordu gel değiştirelim diyordu bunlar malının arkasında durduğunu gösterir bu yönden iyidi ama malzemesi kalitesiz ilk başlardaki memnunluğumuz daha sonra tersine döndü.
    GOGO Polo
    UZ 306 GTI
    UM Civic İES
    BP 106 GTI
    YM Civic İS
    BG Vtec-VA TypeR

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Kaç kişi yazmış mil kısaltmadı diye,bu işi yapan adam neden mil kısaltmaz kısaltması gerektiğini bilmiyor mu yuh

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya adam malın arkasında durur tabi bozuk mal veriyo parani aliyo yallah olsada istanbula donuyorsun olmasada ya s....ke s....ke ya seve seve ben arabamı yaptırdım olmadı forumdan kim sorsa uzak durun dedim konu acmadım ama Ozel mesaj attım
    C R M performance

alper_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Millet bu kadar övüyor diye 2012 model aracıma yaptırmayı düşünüyordum nerdeyse , iyi ki vazgeçmişimde yay takıp devam etmişim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mil kisaltilirsa yoldan ayrılırsınız bnm gibi bariyere girersiniz en iyi ihtimal bi taraf komple boyanır , kisaltilmaz ise sekmez belki ama yay çıkar oda orneklerde oldugu gibi pertle sonuçlanıyor bn hayatta coil yapmam bı daha illa yapcm diyen olursa nam derim ama

ank sport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı exca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mil kisaltilirsa yoldan ayrılırsınız bnm gibi bariyere girersiniz en iyi ihtimal bi taraf komple boyanır , kisaltilmaz ise sekmez belki ama yay çıkar oda orneklerde oldugu gibi pertle sonuçlanıyor bn hayatta coil yapmam bı daha illa yapcm diyen olursa nam derim ama
    slm kardeşim yanlış düşünüyorsun, bildiğiniz gibi basık araçta yol tutuşu artıyo ona göre de daha performanslı kullanım gerektiriyo hissi veriyor, genel olarak aracın yol tutuşuna güvenip lastiğin araç performansına uygun olmayıp patlayan çok arkadaş var sanırım, lastik seçimini bu konuda iiyi yapmak gerekir, artı olarak amortisör milinin kısaltılmasıda yoldan ayrılma sebebi değildir, sebebi; amortisör sertlik ayarı ile beraber, lastiklerin limitini zorlama ve milin uzun olması fren mesafesini de uzatır zaten, abs hızlı devreye girer kızakllama kopma vs. kısacası amortisörün spora çevrilmesi söz konusu, mil kısalma ile amortisör spor olmuyor, spor yay olsun koilover yayı olsun ona göre sertliğini vermek gerekir.
    spor yaylarda 3.5 luk yaylarda genelde sıkıntı olmaz ama çoğu markada 5 lik yaylar yumuşak olur amortisörün çalışma mesafesi azalır buda fren mesafesini uzatabiliyor istisnalar var aracına göre değişir

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ank amortısor bu ısı nekdr fıyatlara yapıyr??*
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ank cevap verir artık tam üstünde kanka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ank sport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm kardeşim yanlış düşünüyorsun, bildiğiniz gibi basık araçta yol tutuşu artıyo ona göre de daha performanslı kullanım gerektiriyo hissi veriyor, genel olarak aracın yol tutuşuna güvenip lastiğin araç performansına uygun olmayıp patlayan çok arkadaş var sanırım, lastik seçimini bu konuda iiyi yapmak gerekir, artı olarak amortisör milinin kısaltılmasıda yoldan ayrılma sebebi değildir, sebebi; amortisör sertlik ayarı ile beraber, lastiklerin limitini zorlama ve milin uzun olması fren mesafesini de uzatır zaten, abs hızlı devreye girer kızakllama kopma vs. kısacası amortisörün spora çevrilmesi söz konusu, mil kısalma ile amortisör spor olmuyor, spor yay olsun koilover yayı olsun ona göre sertliğini vermek gerekir.
    spor yaylarda 3.5 luk yaylarda genelde sıkıntı olmaz ama çoğu markada 5 lik yaylar yumuşak olur amortisörün çalışma mesafesi azalır buda fren mesafesini uzatabiliyor istisnalar var aracına göre değişir
    Selamlar aynı lastik ile coil over yapılmadan önce 7 cm basikti amortisorler sertlestirilmisti yoldan ayrılma sorunlarım yoktu ama mil kısalınca araç zipladigi zamanlarda yoldan ayrılmaya basladi

arteus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ank amortısor bu ısı nekdr fıyatlara yapıyr??*
    Birde kredi karti geciyomu ??
    Gökhan CEYLAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    k kart geçiyor taksit yok fakat + 18 kdv mecburiyeti var
    fiyatlar ise araca göre değişir burda yazmak doğru olmas sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı exca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar aynı lastik ile coil over yapılmadan önce 7 cm basikti amortisorler sertlestirilmisti yoldan ayrılma sorunlarım yoktu ama mil kısalınca araç zipladigi zamanlarda yoldan ayrılmaya basladi
    kullanılan yaya göre amortisörler yetersiz kalmış mutemelenburdan gözlemlediğim o

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler cantürk vs vs yaptıran arkadaşlar oldu bayad sorun yaşayıp gelip ank da düzelttiler

ANK iyidir candır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler cantürk vs vs yaptıran arkadaşlar oldu bayad sorun yaşayıp gelip ank da düzelttiler

ANK iyidir candır
    tşkkrlr musti o sizin iyiliğiniz saygılarr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)