valla ben ralliye katılmıyorum araba basıyorum ( beni bilen arkadaşlarım bu coillerle nasıl araba kullandığımıda çok iyi bilir ) iki tane s2000 aldım birisi namda yapıldı
Birisi izmitte izmittekini 2 ay sonra çöpe attım namda yapılan aracımdaki coiller sorunsuz bir şekilde kullanılıyordum onda sorun yaşamadım yalan yok ben kimsenin işi baltalansın istemem şuanki aracım bmw e93 ondada ank yaptı gayette memrunum valla 3 ay oldu sorunsuz sıkıntısız onun dışında ank 4 aracıma daha yaptı bunların içinde e46 m3 scirocco slk hepsi var yani şöyle söyliyim engin abiye o kadar güvenerek yaptırıyorum ki yüz bin tl üstü fiyatı olan aracımı teslim ediyorum

hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım sadece ben yaşadığım sorunu yazıyorum neden iş başka yerlere çekiliyor... marka coile para çok verdim zamanında düşürmedikten sonra ne şeyime yarar marka coil
ANK amortisöre gitme sebebimde engin abi yıllardır namda çalıştı kendi yerini açtı ondan sonra ona gitmeye başladım namda fiyatlar iyice çakalca verildiği için gitmiyorum onlarında işçiliğine laf söyletmem onlarda hakkınla yapıyor ANK amortisörde onların yanında yetiştiği bildiği için işini onlardan daha iyi yapmaya çalışıyor....
şunuda ekliyim cantürk bir arkadaşım tavsiyesinle gittim ve o 1 ay boyunca bir çok kişiye tavsiye ettim sonra gene aracı olduk gene olan bize oldu hep laflar bana geldi s2000 de 1 ay sonra sorunlar başladı git gel yapsaydım nama yaptırmam ile aynı paraya gelicekti sorun olduktan sonra oraya yaptırmanın anlamı yok