User Tag List

Sayfa 31/43 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon
816 sonuçtan 571 ile 589 arası

Konu: Cantürk? Nam? Coil Tavsiye?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuncayakyz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özr dileyecek durum yok sevgili kardeşim tabiki hayati sonuna kadar haklısın ama şimdi şöyle bir durum var cantürk senin işini yaptı aracı sana teslim etti.sen orda baktın ettin gezdin dolaştın usta iyi olmuş eline sağlık dedin çektin geldin evine..
    sonra aradan bir müddet zaman geçince sorun yaşamaya başladın.Tamam olabilir kul yapısı ve Türk icadı bir ürün..Sen tekrar arayıp sorunun gerçek kaynağını söylediğinde sana nasıl yaklaştı?
    tuncay bey bnm aracımı yapan namistain , bn haluk beyin sorununa istinaden konuşmuştum ayrıca parantez içerisinde belirteyim bu güne kadar bütün arkadaşlarım cantürk'ü yere göğe sığdıramıyorlardı hatta ben bile yeni aracımda bi an düşündüm ama bu yayın çıkması çok enteresan geldi bana , kaldı ki tüm arkadaşlarım namdan daha iyi olduklarını iddia ediyor ancak bn bu olayın namda olabileceğine inanmıyorum...

tuncayakyz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HALUK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben para talep etmedim azizcim nedeninide yazdım ama olursa ararım seni

her seferinde söktü parçaladı yapmaya çalıştı olmadı. ben utandım yaparım hallederiz diyor. her seferinde hüsran amortisör vuruyor biraz yürü üzerinde alışır diyor

bu arada 2 defada kargoyla gönderdi saolsun, bana sökme takma ücreti için 150 tl 50 tl de kargo üçretinide eklermisin lütfen

15 gün sıkıntı yok 16 cı gün niye oluyor diye soru yöneltmiş arkadaş,

bu sorunun cevabı için 10 defa gittim izmite diyorum yazdıklarıma bakma lütfen oku
    tamam fazla uzatmayalım sen daha iyi biliyosun bu işi geçmiş olsun inşallah daha iyisini yaptırırsın ve bir daha yay lastiğine saplanmaz temennim bu olsun..

Nires - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arkadaş komik duruma düşmeyin allah aşkına yaa hem s2000 arabam olacak hemde türk yapımı coil bravo size valla...
    valla ben ralliye katılmıyorum araba basıyorum ( beni bilen arkadaşlarım bu coillerle nasıl araba kullandığımıda çok iyi bilir ) iki tane s2000 aldım birisi namda yapıldı
    Birisi izmitte izmittekini 2 ay sonra çöpe attım namda yapılan aracımdaki coiller sorunsuz bir şekilde kullanılıyordum onda sorun yaşamadım yalan yok ben kimsenin işi baltalansın istemem şuanki aracım bmw e93 ondada ank yaptı gayette memrunum valla 3 ay oldu sorunsuz sıkıntısız onun dışında ank 4 aracıma daha yaptı bunların içinde e46 m3 scirocco slk hepsi var yani şöyle söyliyim engin abiye o kadar güvenerek yaptırıyorum ki yüz bin tl üstü fiyatı olan aracımı teslim ediyorum hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım sadece ben yaşadığım sorunu yazıyorum neden iş başka yerlere çekiliyor... marka coile para çok verdim zamanında düşürmedikten sonra ne şeyime yarar marka coil

ANK amortisöre gitme sebebimde engin abi yıllardır namda çalıştı kendi yerini açtı ondan sonra ona gitmeye başladım namda fiyatlar iyice çakalca verildiği için gitmiyorum onlarında işçiliğine laf söyletmem onlarda hakkınla yapıyor ANK amortisörde onların yanında yetiştiği bildiği için işini onlardan daha iyi yapmaya çalışıyor....

şunuda ekliyim cantürke bir arkadaşım tavsiyesinle gittim ve o 1 ay boyunca bir çok kişiye tavsiye ettim sonra gene aracı olduk gene olan bize oldu hep laflar bana geldi s2000 de 1 ay sonra sorunlar başladı git gel yapsaydım nama yaptırmam ile aynı paraya gelicekti sorun olduktan sonra oraya yaptırmanın anlamı yok

HALUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özr dileyecek durum yok sevgili kardeşim tabiki hayati sonuna kadar haklısın ama şimdi şöyle bir durum var cantürk senin işini yaptı aracı sana teslim etti.sen orda baktın ettin gezdin dolaştın usta iyi olmuş eline sağlık dedin çektin geldin evine..
    sonra aradan bir müddet zaman geçince sorun yaşamaya başladın.Tamam olabilir kul yapısı ve Türk icadı bir ürün..Sen tekrar arayıp sorunun gerçek kaynağını söylediğinde sana nasıl yaklaştı?
    kardeş sen bişeyler içiyorsun sanırsam ? yada ortalık bulansın diye yazıyorsun,

bak sana şöyle anlatayım
    200 tl hibe vericem sana karşılıksız geri ödeme yok, ama bunu 10 taksitte ödeyecem tammımı yani gelcen 20 tl alcan benden izmite geri döneceksin 4 gün sonra bidaha gelcen bir 20 tl daha vercem, böyle böyle 200 tl kazancan
    Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birinin arkasına geçersen ya saplayacaksın, yada saplayacak olanın önüne geçip arkasında durdugun adam için kendini feda ediceksin

paramı ödemeyeceksen boşuna ahkam kesme burda,
    varsa yaptırcak araban git yaptır cantürke sana burda iş ögretcek degiliz.
    erbabısın zaten sen bu işin.
    banane senin parandan be kardeşim gitmeseydin o zaman cantürke salına salına anlatmışsın burda paran çok kıymetliyse yaptırma o zaman orda burda millete *** atma burda bana sen iş öğretemezsin ben bu işin erbabıyım varmı sıkıntı kardeşimmm???

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    aziz ,s2000e cantürkte coil yapınca herkes bisürü laf etmişti

s2000'e sanayi işi yapılır mı edilir mi diye

o zaman çok memnundun
    o konuyu çok iyi hatırlıyorum sizde demiştiniz ki

,şöyle yanlıyorum böyle gazlıyorum şöyle direksiyon çekiyorum diye

niyeyse bu memnuniyetsizlikler bir anda çıktı ortaya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aziz ,s2000e cantürkte coil yapınca herkes bisürü laf etmişti

s2000'e sanayi işi yapılır mı edilir mi diye

o zaman çok memnundun
    o konuyu çok iyi hatırlıyorum sizde demiştiniz ki

,şöyle yanlıyorum böyle gazlıyorum şöyle direksiyon çekiyorum diye

niyeyse bu memnuniyetsizlikler bir anda çıktı ortaya
    yukarıda eklenti yaptığımı bir oku en altı istersen zaten marka coil alıcak param var ama almama sebebim zaten açık ve net ortada araba basmıyor basmadıktan sonra bana bir yararı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nires Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ben ralliye katılmıyorum araba basıyorum ( beni bilen arkadaşlarım bu coillerle nasıl araba kullandığımıda çok iyi bilir ) iki tane s2000 aldım birisi namda yapıldı
    Birisi izmitte izmittekini 2 ay sonra çöpe attım namda yapılan aracımdaki coiller sorunsuz bir şekilde kullanılıyordum onda sorun yaşamadım yalan yok ben kimsenin işi baltalansın istemem şuanki aracım bmw e93 ondada ank yaptı gayette memrunum valla 3 ay oldu sorunsuz sıkıntısız onun dışında ank 4 aracıma daha yaptı bunların içinde e46 m3 scirocco slk hepsi var yani şöyle söyliyim engin abiye o kadar güvenerek yaptırıyorum ki yüz bin tl üstü fiyatı olan aracımı teslim ediyorum hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım sadece ben yaşadığım sorunu yazıyorum neden iş başka yerlere çekiliyor... marka coile para çok verdim zamanında düşürmedikten sonra ne şeyime yarar marka coil

ANK amortisöre gitme sebebimde engin abi yıllardır namda çalıştı kendi yerini açtı ondan sonra ona gitmeye başladım namda fiyatlar iyice çakalca verildiği için gitmiyorum onlarında işçiliğine laf söyletmem onlarda hakkınla yapıyor ANK amortisörde onların yanında yetiştiği bildiği için işini onlardan daha iyi yapmaya çalışıyor....

şunuda ekliyim cantürk bir arkadaşım tavsiyesinle gittim ve o 1 ay boyunca bir çok kişiye tavsiye ettim sonra gene aracı olduk gene olan bize oldu hep laflar bana geldi s2000 de 1 ay sonra sorunlar başladı git gel yapsaydım nama yaptırmam ile aynı paraya gelicekti sorun olduktan sonra oraya yaptırmanın anlamı yok
    demek istediğim zaten s2000 onlarca marka orjinal kaliteli coil setleri var hani orjinal takabilseydin daha iyi olurdu uğraşma türk yapımı işle o araç işin demek istedim ben şahsen ön süspansiyona acırım yanlış anlama sakına neyse hayırlısı olsun yaptırdıysan..

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ok

sonradan eklemişsin şimdi gördüm..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ok

sonradan eklemişsin şimdi gördüm..
    aynen ilk 1 ay çok güzeldi sonradan böyle bir konu açılmadığı için inan birşey yazmadım böyle bir konu açılınca kimsenin parası çöpe gitmesin yazık günah herkes işini hakkınla yapsın para kazansın no problem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nires Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

şunuda ekliyim cantürke bir arkadaşım tavsiyesinle gittim ve o 1 ay boyunca bir çok kişiye tavsiye ettim sonra gene aracı olduk gene olan bize oldu hep laflar bana geldi s2000 de 1 ay sonra sorunlar başladı git gel yapsaydım nama yaptırmam ile aynı paraya gelicekti sorun olduktan sonra oraya yaptırmanın anlamı yok
    kesinlikle nam konusunda katılıyorum

ayrıca tecrubelerinizden yararlanmak için soruyorum , bu işi sekmeden yoldan ayrılmadan çözmek mümkün müdür ? bn şöyle düşünüyorum muhtemelen avrupa coillerde amortisör mili aşırı kısalmadığı için bu sorunlar görülmüyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    demek istediğim zaten s2000 onlarca marka orjinal kaliteli coil setleri var hani orjinal takabilseydin daha iyi olurdu uğraşma türk yapımı işle o araç işin demek istedim ben şahsen ön süspansiyona acırım yanlış anlama sakına neyse hayırlısı olsun yaptırdıysan..
    ben teşekkür ederim sizin için zaten size yakın orada yaptırmanız sizin için tabikide hayırlı olur size yakın sizinde aynı şekilde istanbula gelmeniz mantıksız olur yazık günah en ufak bir sorunda istanbula gelmeniz ekstra bir masraf bizim en baştaki hatamız burdan oraya gelmekti o da namın bokluğuna oldu ozaman şakir yoktu tatildeydi nizam abide yapmadı mecbur kaldık ank sonradan keşfettik

Fatih Kavak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aziz'e Cantürk'ü ben tavsiye etmiştim o aralar benimde problemim yoktu.Daha sonra Engin abiyi tavsiye ederek hatayı telafi ettim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Kavak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aziz'e Cantürk'ü ben tavsiye etmiştim o aralar benimde problemim yoktu.Daha sonra Engin abiyi tavsiye ederek hatayı telafi ettim.
    evet tavsiye eden arkadaşımda geldi sağol kanka sorunlar çözüldü herşey yolunda

HALUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    banane senin parandan be kardeşim gitmeseydin o zaman cantürke salına salına anlatmışsın burda paran çok kıymetliyse yaptırma o zaman orda burda millete *** atma burda bana sen iş öğretemezsin ben bu işin erbabıyım varmı sıkıntı kardeşimmm???
    sen murat cantürk sün
    Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan

Fatih Kavak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepimiz Muratız hepimiz Cantürküz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen murat cantürk sün
    vayy nasıl bildin bravo be sana büyük adamsın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvah eyvah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Kavak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hepimiz Muratız hepimiz Cantürküz..
    aynen reiss helal

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)