User Tag List

Sayfa 36/43 İlkİlk ... 263435363738 ... SonSon
816 sonuçtan 666 ile 684 arası

Konu: Cantürk? Nam? Coil Tavsiye?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla canturkte yaptıralı 1 yıl olucak 7 cm bastım hafıf sekme dısında konfor kaybıda cok az yol tutusta mukemmel oldu, ve patlama çatlamada olmadı, ıyıden ıyı her zaman vardır ama , kımın bı ozellıgı daha ıyıdır dıgerının baska tarafı.. kısısel oncelıkler durumu belırler..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

tolerans
    Misafir
    arkadaşlar izmit sanayiseinde günün 3-34 saatini geçiren biri olarak ve cantürk ile çok yakın dostluğu olan biri olarak söylüyorum kesinlikle cantürk eğer elinde varsa senin amartösörünü kullanmaz kendi takar seninkinide eline verir yoksa seninkini kullanır aracınız çok kısa sürede teslim edilir işçilik kalitesi olarak aga81 scenic bakabilirsiniz şenol arkadaşımızada danışabilirsiniz eğer fiyat konusunda da çoğu işletmeden daha uygundur 300 tl gibi komik bir rakama yaptırabiliriz bana ulaşırsanız..

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi arkadasimizin Tipo'suna yaptirmaya gittik geldik, ufak tefek sorunlar vardi en son iyice basina bela olmus. Kartal'da bi yere git yaptir para verme ben halledicem demis Murat abi, en son arkadasimin bugun soyledigine gore Izmit'e gel demis yol parani ben vercem demis.
    Amortisorler falan patlakmis zaten daha 1 ay oldu olmadi

Sanssizlik iste Benimkiler 25binkm oldu masallah diyorum her gun aman bir sey olmasin

cix boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaptığı işe bir şey diyemem ama kesinliklen iyi esnaf değil benim gözümde
    61 DF 161 TOLEDO
    61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
    61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
    61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
    61 VL 700 106 GTİ (SOLD)

eanday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat abiyle bende forum sayesinde tanıştım. Geçen yaz çok araç götürdüm çok gittim geldim. Esnaflığı adamlığı vs. gerçekten çok iyi adam. Fakat ben C2 me yaptırdığım coillerde çok sorun yaşadım. Ne zıplamasını kesebildik nede vurmasını. Murat abi gel hallederiz modunda biri. Yani elinden geleni yapıyor hatta birçok defa gittiğimde para dahi almadı yoldan geliyorsun dedi. Ama benim oraya git gel yaktıgım zaten 100 lira benzin. Bende son çare orjinal 2 amortisör aldım orjinal yayları takıp sattım aracı. Kısaca bir hesap yapmak gerekirse;
    coiller 400 + en az 4 defa izmite git gel 400 + aracı satarken yeni amortisörler 300

coil sevdası bana 1100 tl ye ve baya bir huzursuzluğa yol açtı. paylaşmak istedim.
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eanday Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat abiyle bende forum sayesinde tanıştım. Geçen yaz çok araç götürdüm çok gittim geldim. Esnaflığı adamlığı vs. gerçekten çok iyi adam. Fakat ben C2 me yaptırdığım coillerde çok sorun yaşadım. Ne zıplamasını kesebildik nede vurmasını. Murat abi gel hallederiz modunda biri. Yani elinden geleni yapıyor hatta birçok defa gittiğimde para dahi almadı yoldan geliyorsun dedi. Ama benim oraya git gel yaktıgım zaten 100 lira benzin. Bende son çare orjinal 2 amortisör aldım orjinal yayları takıp sattım aracı. Kısaca bir hesap yapmak gerekirse;
    coiller 400 + en az 4 defa izmite git gel 400 + aracı satarken yeni amortisörler 300

coil sevdası bana 1100 tl ye ve baya bir huzursuzluğa yol açtı. paylaşmak istedim.
    valla kardeşim aynı lafları banada dedi gönder hallederiz dedi coiller için 2-3 defa geri gönderdim bende sorunu giderdim dedi kesinliklen olur dedi ama gene olmadı dedim abi bu iş böyle olmuyor gönder kargo parası ver almaya git kargo parası ver amartisörleri sök taktır ona para ver olmadı dedim abi gönderim coilleri bana paramı gönder dedim olsun dedi hallederiz dedi ama nerdeyse 1 ay olacak paramı göndermedi arıyorum telefonlarıma bakmıyor 2-3 kez arıyorum meşgul çalıyor ben arıyorum telefonuma bakmıyor üstelik birde meşgule atıyor.durumu anlattım ona abi dedim ödemem var nakite ihtiyacım var dedim sıkışığım bu ara dedim ama halen daha bana dönüş yapmadı gerçekten yaptığı çok çok ayıp esnaflık buysa helal olsun böyle esnaflığa başka diyecek lafım yok.banada coil sevdam 450 coil+100kargo+300 aynı şekilde kardeşim bende paylaşmak istedim
    61 DF 161 TOLEDO
    61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
    61 VL 700 106 GTİ (SOLD)

eanday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem fakat bir arkadaşımın aracına yay taktık düşmedi istediği gibi, murat abi yaylardan kesti amortisör kısalttı falan ona sorunsuz bindik hemde daha uygun fiyata geldi. Yeni araç aldım C kasa corsa. 5 cm yay koyucam düşmezse bende aynı işlemi yapıcam coilden agzım yandı yanaşmak istemiyorum.
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ank süspansiyondan yaptıran herkes memnun sanıyorum lakin kimle konuşsam herkes cantürkteki murat isimli ustanın çok iyi birisi olsuğunu söylüyor ne nam ne cantürk ne ank hiçbirisini tanımıyorum lakin doğru dürüst iş yapana helal olsun kazandığı para...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yaptigi isi yargilamiyorum iyi is yapabilir kaliteli is yapabilir ama boyle bir terbiyesizlik olmaz ben ustune basa basa diyorum ki ihtiyacim var abi zor durumda birakma beni ama sagolsun cok anlayislan karsiladi beni.ben parada degilim benim hazmedemedigim konu denilen lafda durulmamasi.
    Telefondan giriyorum harflerde hata olabilir kusura bakmayin arkadaslar.
    61 DF 161 TOLEDO
    61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
    61 VL 700 106 GTİ (SOLD)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ank candır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    canturkun yeni coil sistemini kullanan var mi? varsa konfor, coilin patlama omru nasil?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu aralar Canturk'e gidecek olan var mi?

Bir miktar alacagim var Pazartesi yatiririm demisti de ben aramayi unuttum hep kendi yogunlugumdan, bankaya da bakamadim. Arayip arayip hatirlatmaktansa yarin obur gun giden varsa oyle cozelim

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya coğu insanın canturk ten alacağı var imar bankası gibi oldu bu iş

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi arkadasimizin Tipo'suna yaptirmaya gittik geldik, ufak tefek sorunlar vardi en son iyice basina bela olmus. Kartal'da bi yere git yaptir para verme ben halledicem demis Murat abi, en son arkadasimin bugun soyledigine gore Izmit'e gel demis yol parani ben vercem demis.
    Amortisorler falan patlakmis zaten daha 1 ay oldu olmadi

Sanssizlik iste Benimkiler 25binkm oldu masallah diyorum her gun aman bir sey olmasin
    tarık abi bu tipocu uğur mu?
    eğer o ise mennundu coillerden ne gibi bi sıkıntı çıktı ki..
    tabi ya ...

Ö.öztüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Firma olarak cantürk'den alıyorum , genelleme olarak izmit'e gidip taktıran çoğu araç sahibi çok memnun fakat uzakta olunca sorun oluyor , Örn: 106-206-306 Grubunda hele Orjinal jant varsa lastikler içerden yiyor ses yapıyor, Megane 2 aldım çok güzel sıkıntısız clio 2 aldım sıkıntısız kullanıyor RC Jantlı 206'ya aldım 3 yıl oldu hala kullanıyor , Sercan'ın eski polo'su bizde sıkıntısız kullanıyor arada sorunlar oluyor murat abiyle ama uzakta olduğumuz için oda sıkıntı yapıyor haliyle telefonlara bakmıyor çok iiyi biri kendisi bunu anladım fakat.
    Peugeot Sport

mesutt1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ö.öztüRk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Firma olarak cantürk'den alıyorum , genelleme olarak izmit'e gidip taktıran çoğu araç sahibi çok memnun fakat uzakta olunca sorun oluyor , Örn: 106-206-306 Grubunda hele Orjinal jant varsa lastikler içerden yiyor ses yapıyor, Megane 2 aldım çok güzel sıkıntısız clio 2 aldım sıkıntısız kullanıyor RC Jantlı 206'ya aldım 3 yıl oldu hala kullanıyor , Sercan'ın eski polo'su bizde sıkıntısız kullanıyor arada sorunlar oluyor murat abiyle ama uzakta olduğumuz için oda sıkıntı yapıyor haliyle telefonlara bakmıyor çok iiyi biri kendisi bunu anladım fakat.
    +41 murat abi adamın dibidir
    Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesutt1bir!!!!!bir!!!1111bir!

VW6R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5-6 ay önce murat abiden yaptırdım coilleri esnaflığından da coillerden de çok memnunum Allah'a şükür hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım. Adam için tanıdığım kadarı ile para en son planda bazı yazılanları okudukça çok şaşırıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı h.savas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tarık abi bu tipocu uğur mu?
    eğer o ise mennundu coillerden ne gibi bi sıkıntı çıktı ki..
    Evet. Ilk baslarda bi dertliydi iste yukarda anlattigim gibi gelisti olaylar, simdi cikarttim orijinale cevirdim demisti en son. Detay hatirlamiyorum ne sorunu vardi

Benimkilerde masallah hic sorun yoktu forumdan bir arkadasimiza sattim hatta sorunsuz olarak, Aydin Amortisorde'de kontrol ettirdik hala saglamdi benim parcalar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +41 murat abi adamın dibidir
    Adamin dibi oldugu icinmi alacagimi gondermiyor telefonlarimi acmiyor mesgule atiyor
    Evet gercekden adamin dibi tebrik etmek lazim
    61 DF 161 TOLEDO
    61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
    61 VL 700 106 GTİ (SOLD)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)