tayfun abı dun aksam yazdım konuya yayların kalınlıgı hakkında bı goz gezdırdınızmı dıye bu sıkıntının olması sevındırıcı en azından daha fazla basabılırsın.gule gule kullan.
Çift olaraktan bi büyük bi ufak yayı yukaru aşağı sıkıyor kardeşim. Yayın altındalar.
Sertlik ve Kamber ayarı yok variant 1 bunlar ben sadece yola daha iyi basayım diye aldım turboda lazım biliyorsun.
yanı sıktıkca yay kuculuyor amortısor boyu kısalıyor ve arabamı dusuyor.enteresan.
normalde ayar vıdası yukarı cıktıkca mılde uzar ve yukselır arac
http://www.google.com.tr/imgres?imgu...1t:429,r:5,s:0
Yok öyle değil sabit bir amortisör üstünde yayı sıkılığını ayarlıyorsun. Yaydan basılıyor yani araba. Bildiğin koninin vidalısı ve amortisör gövdesi daha kalın olanı bence çok güzel ürün tam yapalım şu işi göreceksiniz deli olacak.
Tayfun güle güle kullan. bu fiyata bedava. Stage 1 i bile olsa coilover ı orjinal amortisör yay kombinasyonuyla kıyaslamam, dünyası değişiyor arabanın. Tabi ki daha iyi coilover daha iyi para ama bu fiyata çok mantıklı, en azından amorsitörlerini de sıfırlamış oluyosun vs o yorgunluk kalkıyor ortadan vs.
bunların amortisörü sabit olduğu için yaklaşık 8 cm civarı düşürüyor, sabit olmasaydı D2 racing vs gibi 13 cm lere kadar yolu vardı.
Bence en iyisini yaptın zehri de aldın bi daha araba filan değiştirirsen coiloversız binmen zor![]()
Bu yayların ters hali bile efsane Gökhancım ***** yolda durmak gerekiyor setup bitti bitecek ben hep emin adımlarla ilerlemek istedim kısmette bu varmış sıfır aldık taktık.
Farkı anlamam falan diyordum stage 1 de lakin araba yol tutmuyormuş meğerse o kadar söylüyorum. İstediğim tarafa gidiyor araba şimdi, eskiden azda olsa konilerdede oemlerdede dalgalanma yapardı şimdi gram yok
geçmiş olsun paketlemeyi yapanın bi hatası ne kadar can sıkıcı oluyor
Hayirli olsun sorunun çözülmesine sevindim Aksaray'da 640 tl dediler canlı gördüm aynı coilover yeni çivic icin yoktu malesef
2 takım koni kullandım, sonra D2 lere geçmiştim, coiloverlarla kıyaslamam bile, böyle bi konfor-yol tutuş yok. koni de orjinallerle kıyaslanmaz tabi ki ama coiloverla da kıyaslanmaz, tabi tercih meselesi sonuçta.
İyice hızlı bir araç yapıyosun olmazsa olmazındı bunlar en iyisini yaptın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)