Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
bunlar ilk montaj dipteki halleri..şimdi daha yüksekte kullanıyorum ama adam akıllı foto çekemedim oyüzden şimdi halini koyamıyorum
peki bu coiloverların konforu nasıl yabancı forumlarda çok rahatsız edici olduğunu filan yazmışlar gerçekten ölemi?
Sabahtan fuat kardeşime arabayı bıraktım inşallah bugün işleri yetişirde akşama çıkartırız düzgün doğru takılmış bir şekilde.
Abi markalı coilover'dan çok böyle ultra basıklık beklemeyin zaten.
Custom yapılan işlem kadar basamazsınız, özellikle EK kasaları.
Ama konfor, yol tutuş ve kalite olarak tabii ki marka coilover'ı tercih etmelisiniz.
Gerçi ben böyle bi coil alsam, 1-2 ufak işlemle yerin dibinede sokarım arabayıda, neyse![]()
Raceland, FK falan bütün ucuz coiller böyleymiş demek ki...
Dibe kadar basamdıkça ne anlamı kaldı ki...Bende bu ara almayı düşünüyodum bunlardan ama vazgeçtim..
Koni amort + Preslenmiş 5cm eibach ikilisini yaptırcam. bassınlar dibe kadar.... prese 200 verir geçerim. 850 verip hüsrana uğramaktan iyidir.
Ve mutlu son yayları ön arka yaptık araba bildiğin STI oldu tecrubeye çıktık bu hali bile ıslakta deli gibi yol tutuyor jdm fuatta kullandı oda yorum yapar ve arabada gram sekme yok sadece sertleşti. Ürünü alıp takacak EK civic kullanıcılar yaylar kolisinde ters çıkıyor dikkat edin ince olanlar arka kalın olan yaylar ön,Arkaların üst kısmı daha sık bu şekilde ayırt edebilirsiniz.Valla önümüzdeki ay bi kit daha alıp kenara atacağım gibi, Aksaray power Gökhan duyurulur biraderim ama discount isterim.
Mevcut durum;
Arkalar 5 5,5 cm önler ise 4 cm daha indirilebiliyor yani ön lastik çamurluğu içine giriyor 1 cm kadar, arka lastik tam çamurluk hizasında kalıyor.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)