bazı beledıye baskanları tunıng sektörünü destekliyor gencler için ellerinden gelenı yapıyor,bazılarıda buluşma yapılcak toplanılacak alan bile vermıyorlar :S
bazı beledıye baskanları tunıng sektörünü destekliyor gencler için ellerinden gelenı yapıyor,bazılarıda buluşma yapılcak toplanılacak alan bile vermıyorlar :S
bizimkiler 3 kornaya basıncaya kadar 2km yi harcıyor bırak geçenlerde oluyor ama bunun sebebi var onlar trafik içindeler ve mecburlar.ama işin aslı aşağıdaki video gibi olmalıdır ve burdaki uzunluğu siz kesin öyle 4-5 km değil dediğim gibi en fazla 2.5 km geçmez bence adamlar anında simetri olup basıyorlar..Çünkü burda trafik yok ve yol bolca geniş sanırım 2-2.5 km bence yeterli olur..
Ayrıca bizdeki araçlar 200+ hızlara çok kısa sürede çıkamıyorlar.Bu örnekteki gibi araçlar yok bizde belki yüz videoda bir gelir böyle araçlar.Bu faktörde var tabiki...
Valla İzmit Belediye başkanı bu konuda çok hassas ve elinden geleni yapıyor.Spora ve sporcuya destek vermeyi çok seven biri diyeyim..Türkiye'nin hiçbir şehrinde olmayan amatör takımlar için yaptırmış olduğu bir stadyum var.Yakında açılışı olacak inanın görmeniz gerekiyor.Kadir has stadının nerdeyse üstü açık hali diyeyim.Çoğu süperlig takımının bile böyle stadı yok..
Konu coiloverdan nereye gidiyor araba araba fiyatı degisiyormu bu coiloverun yoksa sahinede aynı BMW yede aynı mı?
C R M performance
Çok haklısınız fakat bu tür işler imkan dahilinde yapılabiliyor.Benim araç Rover Turbo ingiltere'de AVO marka coilover seti var 590GBP+120gbp shipping+vergi hadi maddi olarak alması ayrı bir sorun getirtilmesi ayrı bir sorun haksızmıyım sizce?Ayrıca ustanın hakkını yememek gerekir diye düşünüyorum.Çünkü 7 senedir bir tek sorun yaşamadık diyor.Bu az bir süre değil...
sabah erkenden gidip hallettim işimi.yola çıktktan snra aradım ankaraya gitmesi gerekiyomuş sağolsun madem çıktın yola gel bekliyorum dedi.onun dışında fiyatta bi yanlış anlaşılma oldu istediğim şeyi yanlış anlatmışım gittim dedm abi ben dönüorum o zamanyok kardeşim olurmu öyle şey buraya kadar gelmişsin dedi lafını bile yapmadı.cidden bahsedildiği gibi çok iyi bi insan.
Cantükçüler size bir sorum var, arkadaşım 206 hdi aldı, 3.5 yay taktık, arkadan torsiyondan indirdik ama kafa yeteri kadar basılmadı hatta arkası yüklü gibi oldu. coil yaptırmadan mili kısaltarak en azından arka ve önü dengeleyerek amortisör yapsak sadece önler için yaklaşık maliyet ne olur???
Cantürkcüyüz her daim![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)