amortisör tamiri yapıldığı zaman
orjinalin aynısı gibi oluyor mu
onların fiyatları tahmini nedir bilen var mı ?
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
agrasif viraj kabiliyeti nasıl ? birde usta kamber/toe ayarı verebiliyormu ıstersek ? bunun fiyatı nedir acaba ustayı tanıyan bılen arkdaşlar yanıtlarsa sevınrım .
İşlemden sonra böyle oldu araç resm pek net değil ama belli oluyor
Hizliupload.com
GC8 coiloverı oldukça maliyetlidir. Sıkıntısız yaparmı bu arkadaşlar?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Zaten Maslak sanayiden ayrılma biri Türkiye'de bayağı tanınan bir isim.Kişilik karakter on numara adam gibi adam diyebilirim.Yaptığı işin mezara kadar arkasında ve bu işi sorunsuz yapan isimlerden biri diyeyim.Şuanda ben kendine çok yakın olduğum için sık sık yanına gidiyorum.İnanın hiç abartmıyorum Türkiye'nin her yerinden gelenler var.
Evet bende merak ediyorum. Simdi gc8 e uyacak amortisor ve yayi nerden bulacak?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
coil yayları standart ayar aparatıda standart amorstısor mıllınden kovanından vs sınden dukkanda yuzlerca var dolsayısıyla sıkıntı olmaz merak etmeyın.en kotu kendı arabanızın suspansıyonlarını kullanır oda çok bulunmıcak bı arabanız varsa.
bir arkadas daha sormus sanırım. ben kendı aracımın yay amortisörlerini mi gönderiyorum yoksa o yay+amortisör yapıp bana mı gonderıyor orj. duruyormu bende ?
aracınızın üstündeki orjinal yay + amortisörü çıkarıp size veriyor. aracınızın birebir orjinal amortisörlerinden kendisinde oluyor yada alıyor coil yapıyor murat usta.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)