ta tecnıx coilover dusunenler elımde var bılgınız olsun. golf jetta leon rokko e46 sımdılık bunlar var.fiyat 950 TL.
ta tecnıx coilover dusunenler elımde var bılgınız olsun. golf jetta leon rokko e46 sımdılık bunlar var.fiyat 950 TL.
ta-tecnix olarak farklı marka otomobillerde kullanan arkadaşlarım var.hepsi memnun.fakat bu işler şans... ama yinede tavsiye edilebilecek seviyede bir marka.alınabilir..
Bende e92 taktiriorum önleri bitirdikte geç oldu arkalar yarına kaldi tecrübe eder yazarım.kullanicagim 4. Farklı coil tein d2 kw ve son olarak ta-technix ortalama bir karsilastirma yaparım.
Fiyat ve kullanislilik konusunda iyi bence kardesim..ilk ta technix coilleri ben getirttim tr ye hatta su an soner abi kullaniyordu..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Ben şu anda en aşağıda kullanıyorum,geçen pazar pistteki tepkileri inanılmaz iyiydi.Bende beklemiyordum açıkçası bu kadar.Fakat şehir içinde inanılmaz sert ve sekiyor.Bir şekilde biraz yumuşatmam lazım nasıl yapıcağımı bilmiyorum,çok az kaldırsam düzelir muhtemelen de bu seferde h&r larla aynı hizaya gelicek,bir esprisi kalmıcak coiloverın.Genel anlamda parasına göre başarılı.
Totalde şu ana kadar en memnun kaldığım coil kw nın...
yorum için teşekkürler.
ben leon'a raceland almıştım.
tepkiler inanılmazdı. resmen araç gövdesiyle hareket ediyordu. ama hergün geçtiğim sokaktan zıp zıp zıplayarak geçtim.şaka değil 30 km hızla, resmen göğüslerim sekerek gidiyordum..18 saat sonra söktürüp koni amortisör + -5 eibach kombinasyonuna geri dönmüştüm.
bunda da aynı hikaye olur mu diye çok korkuyorum.
hem 4 amortisörüm yenilensin hem yol tutuşum artsın, hem görünüşü değişsin istiyorum ama konfor konusunda ciddi şüphelerim var![]()
iki alternatifim. var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81023565/detay
esasında amaç lastiği çamurluk içine sokmak değil.
aracın içine ben oturduğumda, çamurluk tam lastiğin hizzasına gelsin benim için yeterli.
en dip basınca lastik çamurluk içine giriyor mu?
bir diğer alternatifim de
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84521215/detay
625 TL'ye sertlik yumuşaklık ayarı yok ancak 4 yeni amortisör ve + bir yol tutuş almış oluyorum..zaten -4 yaylarım var.eski usul konileri millerden çok az kısaltıp -4'lük yayları da üzerine takarsam çok konfor kaybı olmadan istediğim görünüşü elde ederim diye düşünüyorum.
Benimkinde girmedi,dediğin gibi çamurluk lastik hızasında ama içine beş kişide otursan aynı çünkü hiç esniyecek düşücek yeri kalmadığından hep aynı seviye araba![]()
Bende H&R coiller var yol tutuş inanılmaz iyi fakat önlerde acayip bir ses var
Sanırım coil işi şans işi
Gökhan CEYLAN
hort
ben de ta technix coil satın aldım. bundan önce eibach yay kullandım otobanda ki dalgalanmalarda ki sarsıntı çok rahatsız ettiği için sattım hele bir de ta technix kullanalım . kullanıcı yorumlarımı bu başlıktan paylaşacağım
9 ay ta-techix kullandim.
Istedigim gibi dusurmustu aracimi ama cok konforsuzdu. Sekme fazlaydi.
Yol tutusu basariliydi ama otoban haric keyifli degildi.
Bazen yay takarsiniz ve o sekme hissi keyif verir ama bu aci cektirtiyordu.
Istanbulun yollarinda yumusaklik ayarli amortisor sart.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
H&R ile Ta technix arasında bir kıyaslama olursa hangisi daha iyi konfor/performans açısından. Fiyatları hemen hemen aynı.
kemal bekliyoruz bende meraktayım . Diğer coil lere göre fiyatları uygun perfomans verilerini bekliyorm
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)