Bijonlar uymuyor heralde araca.Satmayı düşünürsen bilgi fiyat alabilir miyim abi özelden ?![]()
Mükemmel olmuş nasıl bu kadar dışarda kaldı bizim bildiğimiz kısa bijon kapağı değilmi bunlar ? Jant modelinden dolayımı o şekilde oldu
Diğer resimlere baktım sanırım jantın göbeği içerde olduğundan bu kadar dışarda kalmış kapaklar benim orjinalde kapaklar olmasına rağmen kapaklarda içerde kalıyor ama yinede boyamayı deneyeceğim. Uzun kapak bulunurmu piyasada onu bilmiyorum araştırym biraz.
Oda mantıklı , lastik sökmede kapak yenilemek gerekecek sadece ... Araç satıldı mı bu arada hayırlı olsun bende kartaldayım ama karşılaşmak nasip olmadı hiç
Yok kapakta yenilemeye gerek yok sadece silikonu sıkıp kuruduktan sonra takmak gerekicek böylece kapak dışarıda kalıcağı için elle rahatlıkla sökülüp takılıcak pense karga burnu vs. birşeyle çekmeden zarar vermeden.Kartal sanayinin arkdasında Onka Opel var tanesi 2 tl'ye almıştım.
Bu arada teşekkür ederim.![]()
Silikonla mesafe kurtarmadı japonla 2 kapağı üst üste yapıştırdımakşam boyayıp takacağım bakalım nasıl olacak 20 kapak daha lazım ama şimdi mevcut kapakları yapıştırınca ...
Resim koyacağım fikir olması açısından akşama
arkadaşım bende bu bijon kapaklarından kullanıyorum alırken araştırmıştım 2 tipi var bir uzun bir kısa onları yapıştırıcağına servise bir sor derim =) d1lerde tel maşa bir ürün saplama maplama taktırmaya değmez... alyanlı yenitip bijonlar var onlarada bakabilirsin...
Yapıştırdım bileama ***** üstündekileri yapıştırınca 2 jant için çıktı diğerlerini almaya gidince uzun olanı sorarım .. saolasın
Evet arkadaşlar ev yapımı D1 spec görünümlü bijonların resimlerini çektim . Fikirler için L0w-Rider ve Fatih Kavak'a teşekkürler ...
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)