çarpmadan hemen önce silecekler çalışıyo, abla kesin sileceği çalıştırıken yolu direksiyonu bıraktı dikkati dağıldı![]()
çarpmadan hemen önce silecekler çalışıyo, abla kesin sileceği çalıştırıken yolu direksiyonu bıraktı dikkati dağıldı![]()
hıcbısey olmamıs gıbı montunu gıyıp uzaklasmak.
zengın olmak nasıl bıseydır acaba , 1-2 gun tatmak ısterdım![]()
Orası pist oldugu icin belki görevlilerin gelmesini bekledi. Yahu zaten araba durduktan sonra 1 dk bekledi maksimum kadın. O kalışı sogukkanlılıgı şoktan bile olabilir yani.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
3-5 metre daha dayansaymış pertten kurtulurdudirek bariyer başlangıcından daldı.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
kişisel olarak yazılmış bir post olmadığından üstüne alınmana gerek yok barışcım
çok mu film izliyoruz acaba?
ateş olsaydı zaten kaçardı ki güvenli bir pist sonuçta, çıksa bile müdahale edilirdi.
ayrıca bariyere çarparak patlama ihtimalinin % kaç olduğunu merak ettim?
o airbaglar patladıgı zaman içeride havaifişek şov yapılıyo öyle hiç bişey olmamış gibi kimse cıkamaz birbirimize masal anlatmayalımbn bidaha içerden kimse cıkmıcak sandım ama abla gazımadı bile.
dragtimes canlı yayınları ne zaman yapıyor arkadaşlar bununla ilgili bir konu varmı ? yayını stream olarak izliyebileceğimiz bir adres ?
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Hollywood getirdi bizi bu hallere
Kadın düzde kontrol kaybedip girdi ateş olsa mı farkedicek? Her yarışta illaki müdehale ediliyor sürücüler içerde kaz gibi bekliyor mu?
Daha önce bariyere hiç girmedim varsa sizde tecrübe %'yi sizden alalım..
Hayır neyi savunuyosunuz da kadının hareketlere ten points veriyorsunuz onu anlayamadım..
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Su birikintilerin oldugu yerde yarisi iptal etmemek hata.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)