Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
maşallah emeğinize sağlık.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
son durum şu arkadaşlar, 28 Ekimde 2013'de geçirdiğim kaza sebebiyle sol ayağımın aşil tendonu kopmuştu, o nedenle yaklaşık 6-7 ay aracımı hiç kullanamadım, daha doğrusu bırakın kullanmayı yürüyemedim bile, sonrasında düğün hazırlıkları vs oldu, aracımın koltuklarını değiştirdim spor koltuk yaptım, iç mekanı komple siyah yaptım, hayallerimin arabasını hayallerimin kızıyla evlenirken gelin arabası yaptımson durumda da aşağıda garajda uyuyor
inşallah bu sene organizasyon kovalayacağız tekrar, römork bulabilirsem İstanbulParka kadar römorkta getireceğim bundan sonra
![]()
koltuklar çok güzel olmuş , marka modeli nedir abi?
aracın cok iyi maşallah , bu kadar sabır,uğraş her kişinin harcı değil.
hayırlı olsun bülent usta
bende şu koltukları merak ediyorum daha net fotosunu koyarmısın?
banada koltuk lazım
maasallah abi. emegıne saglık.
ben de hayatımın arabası clıo rs ı dugun aracım yapmıstımıcı full sokuk felandı
![]()
Öncelikle Allah mesut bahtiyar etsin. Bir yastıkta kocayın.
İçini neden siyaha çevirdiniz? Yanlış hatırlamıyorsam siyahı sevmiyorum demiştiniz benim konuda, fikrinizi değiştiren neydi? Bu arada siyah çok daha güzel olmuş bence![]()
Tbs otonun yanında akel oto var,oraya muhasebe için geldiğimde arada bir rastlıyordumMaşallah kazasız belasız
![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
sağolasın Hakan hocam, ben dünya kadar koltuk baktım ya milletin elinde yok ya orj değil ama orj fiyatı istiyor ya da gerçekten orj ama fiyatı 5-9 bin tlben de gittim bir 'tuning'ciye, hadi isim vereyim CanCan'a, bari çakma alıyoruz hesaplı olsun dedim ikisini yalan olmasın 600-650 lira gibi bir rakama aldım kızaklarıylai tam yatarlı deri ve de ciddi iyi tutuyor
yakışmış mı?
çok şık bir araba Bülent. Çok beğeniyorum. Maşallah.
Subhanallah, Elhamdulillah, Estağfurullah, Alllahuekber, Lailaheillallah
Bu seri ghibli ye bayılıyorum. Bana göre tam bir İtalyan işi olmuş
Maşallah abi devamını bekliyoruz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)