[QUOTE=ghibli06;7743096]çok teşekkür ederim, beni iyi anlarsınız siz deben kesinlikle koyu renk sevmiyorum ama bu koltuk muhabbeti sebebiyle siyaha döndüm, spor arabada fena da durmuyor
Kesinle çok daha güzel olmuş. Güle güle kullanın. Ama bence Ahşap süslemelere de el atmanız gerekiyor. Siyah/füme gibi ahşap kaplamalar oluyor, o şekilde üzerini kaplatabilirsiniz belki.
O zaman renk uyumu mükemmel olur araç içinde.
abi ahşaplar konusunda bursada bir usta vardı genelde mercedeslerinkini yapıyor. aslında bi bakmak lazım işçiliği çok güzel sıfır gibi yapıyor.
kazasız sürüşler araç çok iyi
kazasız belasız sürüşler dilerim..Kastamonu dan Denizli ye dönüşümde geçen yaz bertone turbo aracımla takılmıştım Maserati nin peşine selamlayıp uzamıştıkarıştırdıysam affola
![]()
Tarhana aşı kaşığınlan, herşey yakışığınlan
içi bence çok güzel olmuşdışına diyecek laf yok. Düğün hayırlı olsun. Benimde düğündeki gelin araba hayalim bi aralar sizde gördüğüm kırmızı mk1 cabrio.
hakkaten ne durumda o şuan ?
6 aydır yatıyordu geçen hafta birz çıkarttım ayalarını yaptım sağına soluna baktım, son halini bugün çekelim dedik
maşallah italyana...kesenize bereket güle güle binin![]()
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
bu yaz bütün tesisatı yenileyeceğim inşallah, ilk adımı 5li röle seti ile yapmaya karar verdim, bütün maseraticiler bilir ki, egsoz manifoldunun üzerinde kızartma olmaya müsait olan bu röleler yüzünden yolda kalan çok maserati vardırişte 5li grubun içler acısı hali, yerini değiştireceğim zaten bir daha aynı yere koymak saçmalık olur...
önce röle kutusu aradım hazır ama uygununu bulamadım o nedenle iş başa düştü, parçaları alıp kendim hazırladım:
termal makaronlar:
bir de kutu hazırladım:
haftasonu inşallah montaj var, parça parça bütün elektrik tesisatını yenileyeceğim, bu arada hemen belirteyim elektrikten zerre anlamamMaxi Hakan ve Gurcell hocam sağolsun fikirler onlardan...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)