teşekkürler, bir de 2,8 bi-turbo modeli var, otomatik araçlarda çıkan, şanzımanı korumak için daha düşük HP ve tork var ama o nedenle pek sevilmezler...
Printable View
teşekkürler, bir de 2,8 bi-turbo modeli var, otomatik araçlarda çıkan, şanzımanı korumak için daha düşük HP ve tork var ama o nedenle pek sevilmezler...
yarım kalan işlere hemen başlayacağız inşallah :)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...03869888_n.jpg
evc-s zıçtın :D
kanka ellerinden öper :D o kadar bilgi topladın ben karışmam haha
Büyük geçmiş olsun hocam, takip ettiğim kadarıyla büyük talihsizlikler yaşamışsınız. Umarım bundan sonra işleriniz tam sürat yolunda gider ve aracınızı yollarda keyifle sürersiniz :)
alım satım işlemleriniz benim vosvos hikayesine dönmüş. ödenen gereksiz meblalar daha fazla sizde birtek :) geçmiş olsun hayrını görün güzel günlerde kullanın.
Çaktırma, EVC yi yanıltmayı düşünüyoruz :D
Bundan sonra arabanın başına gelecek herşeyin hesabını peşinen ödemişsiniz resmen. Kazasız, belasız ve cezasız. :) :)
egsoz borularım paslanmazdan olduğu için sıkıntı olmamış yatmaktan ancak kaynak yerinde küçücük bir kaçak vardı onu hallettim, 2 günde baya yol katettik, salı TUV e hazır olacak inşallah...
kırık stobumu yaptırdım usta baştan döktü sanki fark belli olmuyor :)
bu fotoğrafa bir maşallah yakışır
41 KERE MAŞALLAH
hayvan gibi guzel gorunuo maasallah
haha kanka iyi bişey söyledin sanırım :)
maaşallah çok gözel gözüküyor,
turboları arka tamponda olanı ghibli diye biliyordum ben , sanırım karıştırıyorum başka bir maseratiyle...
ben hergün görüyodum aracınızı adam paranın çoklugundan arabayı ordan cıkarmıyo diye düşünüyodum konuyu gorunce içim ferahladı geçmiş olsun :D
geçmiş olsun Allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın gerçekten üzücü ve can sıkıcı olaylar serisi
evet pursaklarda görüyordum. baya bi araç geliyor dikkat çekiyor malesef ferrari felan yatıyor bazen
http://img543.imageshack.us/img543/2491/gh2y.jpg
Ghibli motoru, siz sanırım corvette motorlu olanla karıştırıyorsunuz...
dry sump değil dimi ? fotoğraftan öyle duruyor .
evet maserati uzun yıllardır dry sump kullanıyor, baktım da 1. jenerasyondaki ghiblinin bile en son uygulanan motorları dry sump...
bilgiler için teşekkürler gerçekten , pek bilgi sahibi değilim maseratiyle ilgili .
En kötüsü otopark parası olmuş 6000tl :eek:
bundan sonra kazasız belasız Cezasız günler geçirirsiniz umarım :)
her şerde bir hayır vardır, kazasız belasız kullanırsın inşallah.
teşekkür ederim Mert...
Öncelikle çok geçmiş olsun. Konunun ilk zamanlarından beri takip ediyordum.
Benimde başımdan bir Ghibli macerası geçti. 4 sene önce ustayla İstanbul'dan kırmızı Ghibli almaya gidip, deneme sürüşü sırasında boğaz köprüsünün ortasında kaldığımız zamanlar aklıma geldi. İte ite boğazı geçip aracı orda bıraktık. 15000 tl ye alacaktık güya, bu bize bir uyarı olmuştu sanırım. Ustamın ozaman hiç unutmadığım bir sözü vardı ''bence bu arabayı üreten işçiside mühendiside cenabet koçum, gel sana 206 gti alalım dedik dinlemedin'' diye.
Aracı kurtardığınız için gerçekten sevindim. İnşallah bundan sonra ağız tadıyla, keyifle binersiniz.
şimdi bu adamlar hem 6 milyar otopark ücreti alıp hemde teybinizin çalındığınımı size söylediler çok üzücü ve sinir bozucu günler geçirmenize üzüldüm. geçmiş olsun
aracınız cok guzel ama ondekı plakayı yenılemek yada hıc takmamak gıbı bır sansınız varsa guzellıgıne 1 kademe dahat katıcagına ınanıyorum.
Aracınızı geri aldığınıza sevindim, kazasız belasız kullanın. Ayrıca aracın çekildiği yerde herhangi bir göçük vs. gelmemesi diğer bir sevindirici yan...
Ben geçen bilkent-3 de arkadaşın evinin önüne arabayı bıraktım bir geldim depo kapağımın altında çakmak büyüklüğünde kapı çarpma izi... :D Hayvanat bahçesine geldik herhalde diye söylenmiştim.
bu arada otopark ücretleri konusunda da bilgilendireyim sizi, kanunen... ne kanunu yaa? yönetmeliklerde yazan ücreti geçin, onlara kılıfı bulmuşlar burada yazmayım, günlük 8,5-10 tl arası bir paradan hesaplıyorlar, fatura kesiyorlar KDV ödüyorsunuz, arada aracınız nakil olmuşsa çekici bedeli, çıkış harcı... Allah kimseyi o yola düşürmesin...
Valla tum yaziyi bastan sona bir solukta okudum.. Sonu mutlu biten acikli bir hikaye gibi. Insallah mutluluk daim olsun, kazasiz-belasiz, saglikla binin. Aracla ilgili hersey tek kelimeyle mukemmel :) Bundan sonra da takip edecegim..