basaksehır-ikitelli cıvarındakı MUTSAN mutfakcılar sanayı sıtesınde orj. lacıvert sedan bi Sİ war arkdslar, si hastası olan arayan warsa gitsin arasıtrsın, 34 plaka degıl.
Printable View
basaksehır-ikitelli cıvarındakı MUTSAN mutfakcılar sanayı sıtesınde orj. lacıvert sedan bi Sİ war arkdslar, si hastası olan arayan warsa gitsin arasıtrsın, 34 plaka degıl.
Arkadaşlar bugün bi tane Sİ çıktı piyasaya resimlerden görüldüğü kadar full orjinaldi. F plakalı ve yanlış hatırlamıyosam söğütlüçeşme tarafındaydı. ilana çıkmasıyla arabanın satılması bir oldu.. bilen gören oldumu ? :D
evet,param var ama temiz eg hatch bulamıyorum diyenlere işte TR nin en iyisi
Connecting site...
Ekstra mevcutmuydu zz de, jantlarını sevemiyorum ya:D
ön komple toplanmış,hatlar kaymış ön kısımda,ve motor sağlığı pek iç açıcı değil,yatak sesi geliyor.kaportada güneş yanıkları mevcut,buna rağmen sahibi yüksek fiyatta diretiyor.uygun verilse uğraşırım diyene adam edilecek bi araba.iç döşemelerin görüntüsünden etkilenenlerde hiç heveslenmesin yıllar önceki resimler onlar,şimdi çok daha kirli ve yıpranmş.
jantlar zevk meselesi herkezin hoşuna gitmeyebilir,ama kimsede olmayan nokta bi jant :) extra derken yürürünümü kastediyosun? bilmeyen yoktur büyük ihtimal ama ben yinede merak edenlere proje konusunu paylaşayım.
http://www.techturkey.com/forum/foto...i-project.html
kendim bizzat ordu'dan kalktım gittim kenan abinin yanına ZZ için,yarım gün beraberdik,bindim gezdim inceledim,kendim 3.si ıma biniyorum ve bu zamana kadarda birçok si inceledim ama ben ZZ gibisini görmedim.
Ben zz yi merak etmiyorum, ekstra varmı o lazım bana
bildiğim ve kenan abinin söylediği kadarını yazayım,motor radarda oem parçalarla toplanmış,aem v2 filtre,headers,düz ve typer son,birde bi nascar arabasından çıkma titanium yay subap şapka var dedi yanlış hatırlamıyorsam,koni amortisör ve koni coil springs var,sir lip,carbon spoon spoyler ve jantların sıfırı 3000küsür dolar diye biliyorum.
Grtlak si satılır aranıyorsa tabiki :)) yakında ilanını koyucum öncelik tech tabiki araç halkında bilgi isteyen ulaşabilir Msj yoluyla yada 554 895 1802
Şu resim ilini oldum olası beceremedim :D neyse isteyene bi şekilde ulaştırırım resim
zz ye 20 verdim :D
gönülden :D