Kisacasi o para fazla yani![]()
Benım dusuncem o yönde
İlanı tekrar inceledim. Sol camurluk degısıkmıs zaten.
Bnce bu paralara degısensız olması lazım.
270 binde kapak acmamıs.
Km sine ve yasına göre diri duruyor.
Ama si larda biliyosunuz bi yag pompası olayı var kronik sorunlardan biri.
Bunu alınca bı yag pompası ufakten genel bakım 1000 lira gider.
2.5-3 lira aşagısına alınır bnce.
bu araçın eski sahibi foruma üyeydi sonra düzceye falan geçmişti aynı araçsa ki aynı araç bana kalırsa.şase numarası vs yerinde duruyor sol çamurluk değişimi pekte önemli değil bence bu değişimle alakalı çizgilerde bi kayıklık var.özetle değişen olmasa bile fiyat yine de fazla tabi araç sahibi böyle uygun görmüş o ayrı konu =)
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
aracın evveliyatını biliyorum gerçekten muntazam bir araç kasa motor kondisyonu fazlasıyla iyi ama fiyat baya uçmuş 19 19500 e binici adam alır biner
16.000'den 1 tl yukarı etmez.Geçen gün Ön panel ve tüm etiketleri üzerinde tavan-bagaj boyasız sedan sohc vtec'i 14.800'e verdik. Eğer son sahibi olmak istiyorsanız o paralara si hb alınır.
La civic si otomatik lpg'li 13.500'e verdim. ( Motor hiç açılmamış 154.000 orjinal km )
Piyasa durgun , o ilan verenleri arayan soran yok abartanlar satamıyor favoride 80-100 kişi pusuda bekliyor.
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
Hayırlısı olsun, elimde fazladan bi tane 1.4is vardı.
Satılmış olsaydı,sizin araca niyetlencektim. Kısmet![]()
yokmu arkadaşlar bilgisi olan Connecting Site...
Bence bu düzcedeki araça değil diye biliyorum. bide sizin dediğiniz araçta sunroof vardı. ama yinede pek emin değilim. daha önceden istanbulda küçükçekmecedeydi bu araç. merter mc de yakından görme fırsatım oldu ve ön cam dahil bi kaç camı değişikti. tabi buda pek önemli değil.
34 EVH 16 CİVİC Sİ (94) 26 KZ 693 CİVİC Sİ (92)
34 RBM 72 CİVİC Sİ (93)
52 AZ 885 CİVİC Sİ (92)
34 JA 3602 CİVİC Sİ (92)
39 TC 045 CİVİC Sİ (94)
Eli ayağı düzgün, üzmeyecek sedan sunrooflu Si yok yani piyasada?
Suan boyasız Si olsa elimde 30 bın tl yazarım. işten geldikten sonra karşısına gecer seyreder seyreder dururum kullanmam bile.
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
beyler bu aracın geçmışı var mı..?
Connecting Site...
İlan No 260939751
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)