User Tag List

Sayfa 89/144 İlkİlk ... 3979878889909199139 ... SonSon
2718 sonuçtan 1.673 ile 1.691 arası

Konu: Si sorgulama

::ZaFeR:: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 tatilde buluşma düzenlerseniz gelebilirim.Bende merak ediyorum benim aracın gidişini açıkcası : )

Driver
    Misafir
    Arkadaşlar çok yakında Türkiye'deki en güçlü swapsız orjinal si ıda d16d mi oluyor motorlarınız tam bilmiyorum ama Kırklareli'den çıkarcaz inş büyük emek verildi

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    var kardeşim elimde tertemiz tüm bakımları yeni yapıldı. pasta cila boya koruma detaylısıda yenı yapıldı.

babam kurban bayramına gidicek köye o yüzden ilan açmadım bayramdan sonra ilanını açıcam.
    Takas olayına girermisin 1.6 ies'le? =)
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

güneşbalkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında çok merak ediyorum sen gelirsen kendi stock si mi hazırlayacagım senın için. ve bir arkadaştada hafif yüklüsü var oda gelir bir çok si var istanbulda vteclerle yürüyen.

arkadaşlar vtecleri abartmayın gözünüzün önünde gecen VF vtec ile PRR civic si yi denedik.

VF vtecin specleri : 4.40 kısa hafif volan filtre düz boru orjinal son susturucu.

PRR civic Sİ : Portpolish 75.50 piston oem sanzıman hedears düz boru filtre oem susturucu araba ayarsız beyin ayarı yakıt kontrolu gerekli egzostan kaybı var ayrıyetten + 70 kilo daha fazlayız.

2. vites te bastıgımızda çamurluk öne cıkıyor. 3. viteste 2 boy önümüzde oluyor 4. vites 190 km 4 yada 5 boy oldu aramızda. PRR ye Tecrübeli kişiler tarafından güzel bir ayar ile ozaman çok çok güzel gider.

Ben VF vtec söyle kaput açıkken gaz verdim çok saglıklı gaz yemesi var.

birde bu laflarım stock vteclere için gecerli yüklülerine d16a9 da turbo ile gecebilirsiniz anca veya NA da shoc vtecle zorlarsınız
    Orjinal piston ebatı nedir ? Aracımda 0.50 piston ve üst kapakta port polish var beyin olmadan bunlardan verim alamaz mıyım ve oem beyine yazılım yapılıyor mu

aodabasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site... bilen var mı baya bi ilanda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aodabasi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecting site... bilen var mı baya bi ilanda
    araca baya bi önce ben niyetlenmiştim 2 sene önce fln o zmn güzeldi... sonra bi ara yanılmıyorsam başkent sanayide kazalı bir şekilde toplanıyordu... güzel bir araçtı o zmnlar ama şuan biraz hırpalanmış görünüyor biraz duruşu fln solgun... ama o paraya normal bence biraz ufak dokunuşla kendine gelir motorda büyük sıkıntı yoksa...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

.

Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şehir dışından araba bakmak hep sıkıntı yakın olsa gider görür bakar alırsın ** aişte tanıdıkta olmayınca çekiniyor insan... belki hakkaten çok güzel toplanmışıtr belkide arabayı topliacaz diye ice salça etmişlerdir...neyse hayırlısı bakalım temiz bir takaslı si arıyorum bulana kadar devam
    Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecting site...

bu aracı tanıyan bilen eden varmıdır nasıldır nedurumdadır? yeni motor yapılmış fln yazıyor...

araçın nasıl toplandıgını bılıyorum.... kasa bıraz yorulmus gorunsede ufak dokuınuslarla toparlanabılınırt.. yeterkı ıstek olsun ıcınızde. arac sahıbı ıle gorusursenız yardımcı olur sıze herturlu
    Demir Garaj / DÜZCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 81bk925 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçın nasıl toplandıgını bılıyorum.... kasa bıraz yorulmus gorunsede ufak dokuınuslarla toparlanabılınırt.. yeterkı ıstek olsun ıcınızde. arac sahıbı ıle gorusursenız yardımcı olur sıze herturlu
    araç sahibiyle konuştum üstüne para veremiyeceğini belirtti bende kafa kafaya giremem o araca benim aracımla... toplanmış düzgün bi si olsa kasa ve motor olarak düşünmezdim ama o araçla olmaz...

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Driver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar çok yakında Türkiye'deki en güçlü swapsız orjinal si ıda d16d mi oluyor motorlarınız tam bilmiyorum ama Kırklareli'den çıkarcaz inş büyük emek verildi
    hımm en güçlü kelimesi biraz iddali olmuş. hayırlısı ile inşallah saglıklu ve uzun ömürlü binmek nasip etsin. bizde burdan videolarını izler yapılanlardan feyz alarız.

kaan PPR tarafından yapılan İkilerde toplanan bir tane Sİ motoru var o size mı ait.?
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bi konuda yardımınızı isteyecem...
    Connecting site...
    bu araca baktım dışarıdan fena durmamasına karşın: sol arkadan daha önceden bi kaza var sol düzeltilmiş. sol ön camurluk degişik sol ön direkte düzeltme var macunlar belli. birde yeni ışıkta dururken arkadan carpma olmus düzeltilmiş bagaj kapagı degişmeyik sadece düzeltme var plaka altında, bagaj kapagının oturdugu yerlerde macunlar belli... bu araca sahibinin biçtigi son fiyat 13 bin cok acil pazartesiye kadar fikirlerinizi bekliyorum ?

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metar_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bi konuda yardımınızı isteyecem...
    Connecting site...
    bu araca baktım dışarıdan fena durmamasına karşın: sol arkadan daha önceden bi kaza var sol düzeltilmiş. sol ön camurluk degişik sol ön direkte düzeltme var macunlar belli. birde yeni ışıkta dururken arkadan carpma olmus düzeltilmiş bagaj kapagı degişmeyik sadece düzeltme var plaka altında, bagaj kapagının oturdugu yerlerde macunlar belli... bu araca sahibinin biçtigi son fiyat 13 bin cok acil pazartesiye kadar fikirlerinizi bekliyorum ?
    arkadaşım şimdi sen binicekmisin yoksa bir iki aksesuar yapıp satılıgamı koyucaksın?

su anlattıkların çok normal olan seyler abartılacak birsey yok fiyata bakarsak 13 bın motorunda birsey yoksa kompresörleri iyi ise tabı.

yok ben az kullanıp bir kaç değişiklikle satıcam dersende hiç alma piyasa kötü.
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kullanıcıyım. satma taraftarı degilim fakat aracdaki macunlar öyle amatör yapılmış ki direk göz önüne geliyor. motoru konusunda şunu diye bilirim daha ustama göstermedim ama ilk calışdıgında yatak sesi geliyordu. ısındıktan sonra gecti aracın kendi sahibide de di eger sıkıştırmazsan 3 sene idare eder demiş ustası

92Sİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman BENCE bulaşma. nasıl kullanıcaksın bilmiyorum ama 2 sıktığın zaman başına iş alabilirsin bnm şahsi fikrim.. arabanın ederi 11 bin lira...
    34 EVH 16 CİVİC Sİ (94) 26 KZ 693 CİVİC Sİ (92)
    34 RBM 72 CİVİC Sİ (93)
    52 AZ 885 CİVİC Sİ (92)
    34 JA 3602 CİVİC Sİ (92)
    39 TC 045 CİVİC Sİ (94)

pcvirus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    direk te sorun olmasaydı olurdu ama direkte oynama satarken sana çok zzorluk çıkarrır

aodabasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...
    Bilgi sahibi olan varmıdır?

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ekşınmı var
    Seyyar Tayyar

::ZaFeR:: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Si piyasasında bi hareketlenme var bu hafta.Uuu beybii

92Sİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Günaydın beyler.. bu araba daha geçenlerde arabanın motoru yağ yakıyo diye ilandaydı, hafta başı satıldı diye duydum şimdi yeni sahibide satıyo.. anlamadım ben bunu.. bi fikri olan varmı ?????
    Connecting site...
    34 EVH 16 CİVİC Sİ (94) 26 KZ 693 CİVİC Sİ (92)
    34 RBM 72 CİVİC Sİ (93)
    52 AZ 885 CİVİC Sİ (92)
    34 JA 3602 CİVİC Sİ (92)
    39 TC 045 CİVİC Sİ (94)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 92Sİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günaydın beyler.. bu araba daha geçenlerde arabanın motoru yağ yakıyo diye ilandaydı, hafta başı satıldı diye duydum şimdi yeni sahibide satıyo.. anlamadım ben bunu.. bi fikri olan varmı ?????
    Connecting site...
    Yağ yaktığı ilanda ne kdrdan satıldıki? Belki yaptırıp ilana koymuştur yada problemi büyük yaptırırım diye aldı masraf çok çıkınca geri ilana koydu...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)