ulen bu sendeyken benim baktığım araba değil mi yunus. götü başı ayrı oynuyordu.
Printable View
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 9.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 96127943
neden kimse bunu düşünmüyor merak edıorum....
abi ne pintisi ya sen çok öldürüyon:D:D
bagajda birşey yoktu abi, sol çamurlukta çekiç vardı o kadar.
inan bana çoğu Si'a göre ozmn çok çok güzeldi.
ufak tefek eksikleri vardı onlarda giderildi.
çakma coil yüzünden alt takım sıkıntısı olmuştu fakat bi yay takmayı akıl edemedik o zamanlar:)
en çok keyif aldığım araçtı çünki ilk'ti o:D
Ankaraya araba almaya gittiğimde aracımı aldığım arkadaşla saat 11 de buluşacaktık. Sabahın köründede ankaraya gittim. bende zaman geçsin diye bir kaç aabaya baktım. Şu arabada onlardan biri dıştan araba pert zaten. esas bomba araç 1,5 ex yalnız sahibi ergen arkadaş inanmıyor ex olduğuna arabam Sİ diyor. Sİ la Ex arasındaki farkları falan filan herşeyi saydım anlamıyor bilmişlik taslıyor. Baktım elimde kalacak gönderdim halada 1.6 si olduğunu sanıyor.:D Motoru karbüratörlü D15 motor var ama ben açıklayamadım.
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 11.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 98387469
Bu arabayı bilen varmı acaba?
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 14.999 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 94638485
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 81811033
bilgisi olan varsa paylaşabilır mi??
bu duruyor bayadır sordularda bir kaç kez sanki fiyat düşürmüş gibi geldi bana , bilen arkadaşlar yazarlar veya arka sayfalara bak ;)
bence karartılmıs jdm dedikleri daha şeffaf oluyor cünkü
Edit:http://img259.imageshack.us/img259/6...ndadepojdm.jpg
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 13.752 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 99096856
arac hakkında bilgisi olan varsa acil yazabilirmi?
araç hakkında bilgisi olan yokmu acilll
konu gunceldir.
merter mc deki araba işte olm :) sedatı al git.gerek yok bilgiye :D:D
dün 1.5 ex gördüm siyah gri t37li baya temiz bir araçtı, bu temizliği otomatik olmasına borçlu tabi
Zaten alacaksan sedan otomatiklerden alıp manuele çevirmek lazım bebek gibileri mevcut:D
Biz kardeşime arıyoruz öyle bişe aslında
kesinlikle yürüteceğim diyorsan direk koy kısayı :D
18 bine ciddi temız ve yururlu Sİ isteyen varsa pm atsın.
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 12.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 81811033
araç hakkında bilgisi olan varmı bugün sahibiyle telefonda bayağa konuştuk aramızdan bilen biri varmıdır durumu nedir?