beyler,
kırmızı sedan sunrooflu si normal bir aile kullanıyordu:) çok orjinal bi arabaydı dısardan gördüğüm kadarıyla.
plakasını isteyen ö.m atsın.
anadolu yakasında görmüştüm. plakayı not aldım hemen:)
Printable View
beyler,
kırmızı sedan sunrooflu si normal bir aile kullanıyordu:) çok orjinal bi arabaydı dısardan gördüğüm kadarıyla.
plakasını isteyen ö.m atsın.
anadolu yakasında görmüştüm. plakayı not aldım hemen:)
manuel'mi??
manuel kanka. kol dayamada vardı yanlış görmediysem :)
sedanların alayında var kol dayama ama dediğine göre güzel araç hacii
bana bi pm atsana, bakim hangi sokağın yawru kuşu
Honda Civic 1.6 Si 1992 Model 14.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 90690104
aracı tanıyan varmı arkadaşlar.
bu araç yakın bir arkadasımındı
araç bizden sonra baya el değiştirdi 3-4 el değişmiştir
ancak bizdeyken radar da komple motor yapıldı hemen hemen çoğu parçası değişti
arkadasım çok pimpirik oldugu için motoru yaotırdık kırma falan yok
km si orjinal değildir
aracın kadranlarını şahsen ben yaptım
şu anki durumunu bilmiyorum ama diri bir araçtı
Akşam 8 den sonra bakmaya gidilecek arabadan pek hayır geleceğini düşünmüyorum, araç sahibi pek uyanıkmış :D
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 81811033
Arkadaslar buna bakan veya taniyan varmi acaba?
yanlış hatırlamıyorsam gri yi levent kanyonun karşısında görüyordum , güzele benziyor düşünülebilir ..
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 13.550 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 91498665
arkadaşlar bu araçda biraz acildir düşünen olursa irtibata geçebiliriz iyi bi indirim düşünüyorum alıcı arkadaşa.
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 79624063
bilgisi olan var mıdır ?
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 87297902 ilanla alakma yok ama araç güzel duruyor