tamam lpg konusu bambaşkada ben aracı sormuştumbi ark ım ilgilenio bununla ama bi kırmızı vardı bi ara taklalı falan diolardı bi ark gidip bakmıştı acaba bu araç omu
bende karşıydım lpg ye de normal kullanımda yakıt tüketimi vs. olsun çok güzeldi , gazlıycağım zamanda benzine alıyordum mis gibi gidiyordu , düşüncem değişti haliyle![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
walla hepinize eyvallah herkesin kendi düşüncesi ama neden lpg'li 106 ya da vti yok ? olsa da satılmıyor ?
yine söylüyorum bu şahsi düşüncem; yakıt paran varsa SI binersin yoksa EX binersin. benim için bu kadar basit yani konu.
Araç hala taş gibi orj Si-R koltuklu sanrooflu çok iyi bi araba izmitte alper kadayıf arkadaşımızdaydı sora satıldı araç sonradan orduda erturul arkadasımızda çıktı şuan yine ilanda ve konyada Zenci Si-R Gönüllerde.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1379299/detay#
aynı düşüncedeydim dediğim gibi ama kulllanınca öle düşünmüyor insan 10 lira gazla 2 sene önce baya baya geziyordum , gazlıycağım zaman benzine alıyordum hiç bi sıkıntısınıda çekmedim o yüzden fikrim değişti![]()
konu kaymasın ama dip not verim , 106 vti hatta forumda vardı bi ara nissan gtr da bile lpg gördüm , kendi mah. de 4.0 jiplerde bile gördüm artık tuhaf karşılamıyorum![]()
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 12.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 103487662
araç hk. bilgisi olan varmı?
parası olan benzınde biner gazlar
parası cebıne göre olan lpgde biner benzınde gazlar
ama işi bilen adam lpg de benzınde de hepsını gecer ben bunu bilirim işi bilirsenız ayarınızı düzgün yaptırırsanız hiç sıkıntı olmaz...
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
yani , geniş yazarsan düşünen arkadaşlara yardımcı olmuş olursun![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)