olum özelimizi paylaşma lan :D:D
Printable View
düzgün si isteyen bana yazsın. ama parası olan,bedavaya arac araan degıl :D
değeri o moruk yapcak bişey yok.kimse kimseyi kandırmasın..
Arkadaşlar,linkte ki aracı bilen varmıdır? '96 model 180binde Corolla 1.6 GLi ov. araç ile takas ihtimali var;
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 15.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 98576994
yolda canlı bi kere gördüm maşallahı vardı duruşu çok iyiydi
Herkese cümleten hayırlı cumalar.İlandaki araç ile ilgili bilgisi olan var ise ivedi bir yorum alabilirmiyim?Nasipse pazartesi almaya gidiyorum.Teşekkürler..
Honda / Civic / 1.6 Si / Masrafsız--Yeni LPG ve yeni muayeneli-EFSANE CİVİC Sİ sahibinden.com'da - 104395192
Fiyatı uygun, Ankara'dan ilgilenen olursa bi baksın ihaleyle satılıyor araç.
HONDA CIVIC CIVIC 1.6 iES 4 KAPI OV (Y) - 8.800 TL
dün akşam baktık araca boyaya ihtiyacı var biraz da kaporta işi var aracın kapı döşemeleri biraz sarkık elden geçmesi gerek sağ ön ve arka cam sadece kendi düğmesiyle çalışıyo şoför kapısından çalışmıyo sağ çamurluğun ucunda hasar var ölesine çekiçlenmiş rolanti sorunu var devir düşüyo yükseliyo ve motorda üfleme var arkadaşım kullandı ben de arabadaydım benim görüşüm benim EF o arabadan daha çok gittiğini hissettiriyo benim gözümde aracın 3-4 lira masrafı var
rölenti dalgalanması emmeyi ve rölenti sensörü temızlendın mı düzelir.
motor üflemesi araç alıcak arkadaşlarımız hemen yag kapagını açıyorlar yada gaza sonuna kadar basıp egzosa bakıyorlar motorun saglıklı olup olmadıgını kompresör öçlümü ile anlaşılır piston kompresöleri ölçtürtün birimini bilmıyorum radarda benım Sİ nın pistonları ölçülürken seref usta fabrikasyon 15 dedi birim söylemedi 12-13 e kadar bir Sİ motoru alınır kullanılır dedi.
kapı döşemeleri sarkmiş zamandan dolayı adam gibi yıkıyorsun sonra yerıne yapıştırıp devam ediyorsun.
sol cam dügmeleri pas yapıyor pislik topluyor zamanla çıkartıyorsun yerınden tuşa kadar söküp balata spreyi ile temızleyip takıyorsun calışıyor olmadı kablo ve lehimler kontrol ediliyor.
kaporta ve boya kişiden kişiye ve yaptıracagı kişi ye göre değişir eşi dostu vardır çok ucuza çıkar kılın teki vardır komple boyatmak ister
benım boya sorunu olmayan aracıma bile gelip adam bunun boyasını begenmedım ben böyle bınmem komple boyatmam lazım diye fiyat kırmaya çalışıyor
bence adam gibi bakın ufak tefege takılmayın motora iyi baktırın ufak tefek seyleri kendinizde halledersınız sahibinden com kactane araç tertemız durdular satılmadılar böyle seylerden dolayı sonra bildigimiz kişiler alıp sagını solunu toplayıp hallettiklerinde herkes maşallah deyıp geçti...
sanayide dünya kadar çevremiz var o konuda sıkıntı yok zaten alacak arkadaşın amcası kaportacı babası da boyacı ondan da sıkıntımız yok ama aracın bi albenisi yok anlatabildimmi araba zaten leş gibi geldi alıcı gelmiş en azından bi su tutarsın arabaya ve bindik gidişi de beni hayal kırıklığına uğrattı daha önce 270k kmde bi si binmiştim mermi gibi gidiyodu bu araç o konuda çok iştahsız arkadaş da sportingden sonra bu beni tatmin etmez dedi döndük geldik
Herkese selam aşağıdaki araç hakkında bilgisi olan var mı acaba ? Şimdiden herkese teşekkürler
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 103461737
Kusura bakmayın ismim Mustafa daha önceden de bir tane Sİ 'yım vardı onu satmak zorunda kaldım şimdi yeniden Sİ arıyorum... Ayrıca herkes kabul eder ki kimse arabasını kötülemez ***** sitede olduğu gibi ve herkesinde bildiği gibi bu aracın sahibi için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın tabiki aracın sahibinin yazmasıda önemlidir ama başka bilen arkadaşlar da varsa ve onlarda yazarsa sevinirim...