sayfa boş galiba satıldı
Printable View
Herkese günaydın arkadaşlar aşağıdaki kırmızı si yi bilen varmı acaba durumu nedir bilen varsa ve yazarsa çok memnun olurum...
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 105021315
Merhaba.Aracın şu anki sahibi benim.Konyadan 284bin km civarındayken aldım aracı.Batman-Konya-Sakarya derken baya bi km yaptım.Şu an üstünde jant+yay yok.Buralarda o basıklıkta kullanamıyorum çünkü.Aldığımdan beri sadece rutin bakımlar harici.Distributor kapağı,buji kabloları ve bujiler,aks körükleri,ön fren balatalarını değiştirdim.Şu an km si 298,8xx km civarı.Tavanda güneş yanığı var.Bu yaz durumum olsaydı boyatmayı düşünüyordum.Eğer satılmazsa boyatıp 2-3 sene daha binmeye devam.Araçta ekstra olarak 4-2-1 headers + 51 mm düz boru ve vti kule gergisi var.
1993 honda civic - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 103882990
nette dolaşırken denk geldi gördüm çok üzüldüm şu ana kadar en sevdiğim sı dı :(
araç benim eski aracım gerekli açıklamayı yaptım kendisine şuanki durumunu bilmiyorum ama bendeyken boya sorunu hariç kadirin dediği gibi ömürlük bir araçtı
arkadaslar mert wardı, füme S plakalı Sİ wardı k.çekmeceden. füme arac,beyaz spoonlu.
onun telefonu olan warmı ?
pert olan selman'nın eski aracımı :(
sanırım o, kaza yapan kişi vefat etmiş.
HABER: Af Snavna Giderken Kazada Can Verdi haberi