User Tag List

Sayfa 54/144 İlkİlk ... 444525354555664104 ... SonSon
2718 sonuçtan 1.008 ile 1.026 arası

Konu: Si sorgulama

BarışArdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olm en önemlı şeyı soylemedın

dün gece barıslar baktıktan sonrakı bi laf, ben koptum walla :

Barış Ardalı
    sol kapıda 1 parmak aralık var camda
    ışıklardaki piçler camı silmeye kalksa sırılsıklam olcaksın
    ahuahuahuahau

olum özelimizi paylaşma lan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    barış abiyse böyle bi laf gelmesi normal barış abi güldürdü
    en ucuz si yı bulcaz Burak inanıyorum Eray dan sonra en ucuzunu alcaz

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düzgün si isteyen bana yazsın. ama parası olan,bedavaya arac araan degıl

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    değeri o moruk yapcak bişey yok.kimse kimseyi kandırmasın..

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar,linkte ki aracı bilen varmıdır? '96 model 180binde Corolla 1.6 GLi ov. araç ile takas ihtimali var;

Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 15.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 98576994

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yolda canlı bi kere gördüm maşallahı vardı duruşu çok iyiydi

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı otomania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolda canlı bi kere gördüm maşallahı vardı duruşu çok iyiydi
    Eyvallah...

07cfa90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese cümleten hayırlı cumalar.İlandaki araç ile ilgili bilgisi olan var ise ivedi bir yorum alabilirmiyim?Nasipse pazartesi almaya gidiyorum.Teşekkürler..

Honda / Civic / 1.6 Si / Masrafsız--Yeni LPG ve yeni muayeneli-EFSANE CİVİC Sİ sahibinden.com'da - 104395192
    F@h®i ©eyl@n

xshot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyatı uygun, Ankara'dan ilgilenen olursa bi baksın ihaleyle satılıyor araç.

HONDA CIVIC CIVIC 1.6 iES 4 KAPI OV (Y) - 8.800 TL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 07cfa90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese cümleten hayırlı cumalar.İlandaki araç ile ilgili bilgisi olan var ise ivedi bir yorum alabilirmiyim?Nasipse pazartesi almaya gidiyorum.Teşekkürler..

Honda / Civic / 1.6 Si / Masrafsız--Yeni LPG ve yeni muayeneli-EFSANE CİVİC Sİ sahibinden.com'da - 104395192
    dün akşam baktık pek hoş değildi rolanti sorunu var artı kasada masaraf edilmesi gerek fth dnz baktı detaylı olarak o yazar

fatihyılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 07cfa90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

dün akşam baktık araca boyaya ihtiyacı var biraz da kaporta işi var aracın kapı döşemeleri biraz sarkık elden geçmesi gerek sağ ön ve arka cam sadece kendi düğmesiyle çalışıyo şoför kapısından çalışmıyo sağ çamurluğun ucunda hasar var ölesine çekiçlenmiş rolanti sorunu var devir düşüyo yükseliyo ve motorda üfleme var arkadaşım kullandı ben de arabadaydım benim görüşüm benim EF o arabadan daha çok gittiğini hissettiriyo benim gözümde aracın 3-4 lira masrafı var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşam baktık araca boyaya ihtiyacı var biraz da kaporta işi var aracın kapı döşemeleri biraz sarkık elden geçmesi gerek sağ ön ve arka cam sadece kendi düğmesiyle çalışıyo şoför kapısından çalışmıyo sağ çamurluğun ucunda hasar var ölesine çekiçlenmiş rolanti sorunu var devir düşüyo yükseliyo ve motorda üfleme var arkadaşım kullandı ben de arabadaydım benim görüşüm benim EF o arabadan daha çok gittiğini hissettiriyo benim gözümde aracın 3-4 lira masrafı var
    Bende merak ediyordum bu aracı, söylediklerine göre fiyat çok çok fazla gerçekten
    Edeple gelen, lütufla gider.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı opamp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende merak ediyordum bu aracı, söylediklerine göre fiyat çok çok fazla gerçekten
    aynen maho bence motor kaporta boya derken 4 lira yer araba

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rölenti dalgalanması emmeyi ve rölenti sensörü temızlendın mı düzelir.

motor üflemesi araç alıcak arkadaşlarımız hemen yag kapagını açıyorlar yada gaza sonuna kadar basıp egzosa bakıyorlar motorun saglıklı olup olmadıgını kompresör öçlümü ile anlaşılır piston kompresöleri ölçtürtün birimini bilmıyorum radarda benım Sİ nın pistonları ölçülürken seref usta fabrikasyon 15 dedi birim söylemedi 12-13 e kadar bir Sİ motoru alınır kullanılır dedi.

kapı döşemeleri sarkmiş zamandan dolayı adam gibi yıkıyorsun sonra yerıne yapıştırıp devam ediyorsun.

sol cam dügmeleri pas yapıyor pislik topluyor zamanla çıkartıyorsun yerınden tuşa kadar söküp balata spreyi ile temızleyip takıyorsun calışıyor olmadı kablo ve lehimler kontrol ediliyor.

kaporta ve boya kişiden kişiye ve yaptıracagı kişi ye göre değişir eşi dostu vardır çok ucuza çıkar kılın teki vardır komple boyatmak ister

benım boya sorunu olmayan aracıma bile gelip adam bunun boyasını begenmedım ben böyle bınmem komple boyatmam lazım diye fiyat kırmaya çalışıyor

bence adam gibi bakın ufak tefege takılmayın motora iyi baktırın ufak tefek seyleri kendinizde halledersınız sahibinden com kactane araç tertemız durdular satılmadılar böyle seylerden dolayı sonra bildigimiz kişiler alıp sagını solunu toplayıp hallettiklerinde herkes maşallah deyıp geçti...
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rölenti dalgalanması emmeyi ve rölenti sensörü temızlendın mı düzelir.

motor üflemesi araç alıcak arkadaşlarımız hemen yag kapagını açıyorlar yada gaza sonuna kadar basıp egzosa bakıyorlar motorun saglıklı olup olmadıgını kompresör öçlümü ile anlaşılır piston kompresöleri ölçtürtün birimini bilmıyorum radarda benım Sİ nın pistonları ölçülürken seref usta fabrikasyon 15 dedi birim söylemedi 12-13 e kadar bir Sİ motoru alınır kullanılır dedi.

kapı döşemeleri sarkmiş zamandan dolayı adam gibi yıkıyorsun sonra yerıne yapıştırıp devam ediyorsun.

sol cam dügmeleri pas yapıyor pislik topluyor zamanla çıkartıyorsun yerınden tuşa kadar söküp balata spreyi ile temızleyip takıyorsun calışıyor olmadı kablo ve lehimler kontrol ediliyor.

kaporta ve boya kişiden kişiye ve yaptıracagı kişi ye göre değişir eşi dostu vardır çok ucuza çıkar kılın teki vardır komple boyatmak ister

benım boya sorunu olmayan aracıma bile gelip adam bunun boyasını begenmedım ben böyle bınmem komple boyatmam lazım diye fiyat kırmaya çalışıyor

bence adam gibi bakın ufak tefege takılmayın motora iyi baktırın ufak tefek seyleri kendinizde halledersınız sahibinden com kactane araç tertemız durdular satılmadılar böyle seylerden dolayı sonra bildigimiz kişiler alıp sagını solunu toplayıp hallettiklerinde herkes maşallah deyıp geçti...
    sanayide dünya kadar çevremiz var o konuda sıkıntı yok zaten alacak arkadaşın amcası kaportacı babası da boyacı ondan da sıkıntımız yok ama aracın bi albenisi yok anlatabildimmi araba zaten leş gibi geldi alıcı gelmiş en azından bi su tutarsın arabaya ve bindik gidişi de beni hayal kırıklığına uğrattı daha önce 270k kmde bi si binmiştim mermi gibi gidiyodu bu araç o konuda çok iştahsız arkadaş da sportingden sonra bu beni tatmin etmez dedi döndük geldik

maydanoz
    Misafir
    Herkese selam aşağıdaki araç hakkında bilgisi olan var mı acaba ? Şimdiden herkese teşekkürler

Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 103461737

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maydanoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese selam aşağıdaki araç hakkında bilgisi olan var mı acaba ? Şimdiden herkese teşekkürler

Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 103461737
    aracın sahibi siteye üye kendisi görürse yazar ayrıca kendinizi bi tanıtsaydınız keşke.
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

maydanoz
    Misafir
    Kusura bakmayın ismim Mustafa daha önceden de bir tane Sİ 'yım vardı onu satmak zorunda kaldım şimdi yeniden Sİ arıyorum... Ayrıca herkes kabul eder ki kimse arabasını kötülemez ***** sitede olduğu gibi ve herkesinde bildiği gibi bu aracın sahibi için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın tabiki aracın sahibinin yazmasıda önemlidir ama başka bilen arkadaşlar da varsa ve onlarda yazarsa sevinirim...

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maydanoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

araç çok guzel bir araçtır. Sİ olarak alabilecegin en guzel Sİ lerdendir fakat tek kusuru boş modeli olmasıdır ne klima ne sanruf vardır sizin için önemli degilse bunlar cok duzgun araçtır.
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)