"konuşsam yer yerinden oynar" repliği lazım buraya ozan. :D
Printable View
Kamer abinin arabasının frenler fena bilmiyorum belki tüm RS'lerin ayarı öyle arabaya ilk bindiğimde frene dokundum ön camdan çıkıyordum kemer tutmayaydı :D Ufak tefek şeyler olur öyle gerginliğe gerek yok.. Okan abi de dönerken yolda sorunlar yaşadı ne yazık ki, ne o böyle olsun ister, ne kamer abi öyle olsun isterdi..
ahmet ustaya gidelim şuayb abi? rs piyasası ona gidiyor yürümeyenler '' koşuyor '':D
bana acil çelik-çomak kaputlu RS bulun. meğerse temizleri onlarmış. bızde yıllardır sevınıyoruz guş gaputumuz var diye.
arabamı satıyorum beyler :
3. sahıbınden az km li guş kaputlu giderli RS.
takas sadece gülle kaput RS lerle olur. kaza onemlı degıl zaten kaza kaputtan ılerıye gıtmemiştir :D
saçmalamış kimisi. nasılki megane rs e sonradan cam tavan yapmaya kalksanız 15milyar gibi uçuk bir rakam istiyor olmalarına rağmen.
cam tavanlı ile aynı fiyata cam tavansızı tercih eden tonla insan varsa, bu durumda cam tavanlı olan kişilerin hiçte zoruna gitmiyorsa,
clioda da kuş kaputu olmayanların, kuş kaputluluların tercih sebebi olması zoruna gitmemeli.
clioda kuş kaput tercih sebebimdir benimde. objektif bakmak lazım. yarın bir gün kuş kaputlu alır onu överseniz itina ile hatırlatırık.
Ne kaputmus arkadas:D
valla hiç düşünmedim ve kafamada takmadım kuş kaputu benim aracımda yok. umurumda da değil .altı üstü fransız malı kalitesi bellli. gideri güzel .yakıtı az. tipi bozuk .freni ii. 2. eli yok .torpido dandik .ön takım dandik. koltuklar güzel viraja girişi qiksilver bile daha ii viraj alır . ama arabamı seviyorum gülü seven dikenine katlanır ha desenizki üzeride bu motor olmasa alırmısın ozaman reno arabasına 5 kuruş vermem.. son olarak kuş kaputu olanlar var diye sevinmesin olmayanlar yok diye üzülmesin .altı üstü bir araba bu gün rs var yarın baska araba ne kafaya takmaya deger.. nede tartışmaya hadin ii akşamlar..
inşallah ozan allah herkesin gönlüne göre versinde bakıyorum bir kaç seferdir benım aracın frenidir gidiyor ataköyde otururkende güven vermez o araç frenlerden sonra pug garage da frenleri yaptır tutmuyor vs :)şimdide benım yorumun üstüne öle yazınca sadece şunu söyliyim 900 tL gibi bi para harcadım bugun yatırdım parayı az çok ne oldugunu anla ;)sadece frene :P neyse bitsin bu konuda fena bileniyorum yani adanalı Rs fena gelicek inşallah yine ilk test sürüşünü sana yaptırcam :D
Benım sattıgım 1.6 16 v clıonun kaput kustu :)) keske satsaymısım kaputu :) o dıılde gtı la takaslanıcak rs yokmu yav :)
Clioların Köpek Kaputundan Sonra Köpek Balığı Kaput:D:D
Moda bu artık
http://img829.imageshack.us/img829/5...ekbalkaput.jpg
Çok sorun değil aslında Al veya Çelik oluşu fakat bugüne kadar gördüğüm bütün orj rs lerin kaput Al'du.
kaput olayı tamamen kaza durumu ile ilgili adamı kıllandırması durumundan ibaret
Bu çoğunun dediğin Rs lere sadece bir örnek verebilirmisin ?
Rs in en geberiği bile durur isterse kırk takla atsın anasını ziksinler yinede durur,
Kuş kaput veya alüminyum kaput konusuna gelince , tabiki Al olması iyidir ama Alüminyum kaputu olmayan arabasını satamıyo değil aynı oranda pazar buluyo