Satışta bi sıkıntısı yok borcu harcı yok. gözle görünen ufak tefek masrafları var. tabi gözle görünmeyenler sürpriz bende o gözle görünmeyenlerden korktuğum için vazgeçtim gibi zaten
Printable View
41 rs plakali aracin jantlari spoon mu ?
Bahsedilen araç bu sanırım, Cumhur siteye üye olsaydı hakkında baya bilgisi var fakat ben bişey söylemeyeyim şimdi. Belki konya'da toplamışlardır motorunu.
http://img5.imageshack.us/img5/5339/rs122.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Fotoğraf Ömer Faruk Elma'ya aittir, izinsin kullandık affola.:)
ilanı olmayan bildiğim temiz bir rs var. kazasız belasız.
uzun zamandır siteyle alakam yok ama gozume carptı belki birine bi hayrım dokunur,41 rs 122 de nuzak durun,lanetli o araaba..
Tamam iste ayni aractan bahsediyoruz
Istanbul-izmir-kocaeli mekaniksel anlamda hep sikintilar yasadilar
Evet bambaska super!bir aractir :)))
Can R kardesim yukarda araya resim falan girmiş forumda yenisin galiba dikkat etmemiş olablirsin 2.kez tekrarlıyorum es geç o arabayı,tehlikeli sularda yuzuyosun.. konyaya nasıl geldiği hakkında pek bi bilgim yok demişsin şimdi bende dusunmeye basladım,harbiden oraya kadar nasıl geldi o araç :p :D
Kardesim bi gaspetlik var onda,ben burda dogru duzgun yaptım gidişi gelişi bilmemnesi bi ton ugrastım motoru sıkıntısız verdim,izmitte bu seferde kaza yapmışlar,kazada sente atlamış toplandıktan sonra kontrol etmeden bi mars yine kırmıslar,harbiden lanetli yani :)
Edit.. çok sert:)
arabanın içinde Allaha şirk koşmuşlar