Tesekkurler,Mod parcalari ariyorum,isime yarayaCak herseye talibim![]()
murat abi hayırlı olsun sanırım clio3 aldın rs'in asıl keyfi ph1 172 dir ama ruhları bir güle güle kullanman dileğiyle
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Tesekkurler iyi dilekler icin. Evet bursadan giden
Gen 1 almistim yegenime 2000 yilinda,cok keyifliydi.
Bunu oyuncak yapicagim umarim,jant ve motor parcasi ariyorum...
murat abi parça olarak nasıl kombinasyon düşünüyorsun? Spesifik parça var mı aradığın Benim Londradaki elemana bir mail atalım mı fikir verir en azından
Her turlun motor mod.
Hafifletme.
Fren ve pist icin tavsiyeleri.
Ozellikle lastik&jant kombo nedir?
H&R coil takiyorum,kamber tavsiye ediyor mu?
Coil ayarini nasil yapmali?
Ogrenirsen iyi olur.
Ayrica buradaki arkadaslar satiyorsada talibim...
Konuya hareket geldi![]()
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
Türkiyede en iyi yürür clio rs hangisi şuan? en fazla parça takılı demiyorum ama en iyi yürüyen diyorum.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
[QUOTE=F4R;7026231]bence tartışmasız white rs dir....[/Q
ben en iyi yürüyenini degil seninkini istiyom laa![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Cvk rs nasildir arkadaslar?
white rs hala satılıkmı peki?
Satılık rs ler arasında aracını hemen paraya çevirmek isteyen varmı? Yalnız ölücüyüm dipnot geçeyim
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Ölücülükten kastın ne kadar bilmiyorum ama elde 2 tane RS olduğundan bunu elden çıkarmayı düşünüyoruz, fiyat da konuşulur.
Connecting site...
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Ölücülük tabiki işin şaka kısmı. Elimiz sıkı piyasayı biliyoruz demek daha doğru olur.
Araç yakışıklı diğer bilgileri pm olarak alabilirmiyim? Gidişi hakkında video vs varmıdır?
PM atıyorum.
Aracın sitedeki konusu da bu, belki bakmak istersin.
http://www.techturkey.com/forum/otom...-172-blue.html
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)