el rs sorgulatan kardeşim al bin... su anda motor olarak ozelıkle en sıkı rs sanırım el'dir.
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Bırak kanka tavsiye etme onlar gidip hala gidip 20-25 lira verip o arabalara binsinler sene olmuş dediğiniz gibi adam hala mana buluyo şu söyle bu böyle git kardeşim bisiklet al ucuza yada git sıfır araba al![]()
Kızdırma Pilotu Yırtar kilotu
#206 XS -- #RENAULT SPORT 1.6 -- #CLİO RS 172 -- # PEUGEOT 207 1.4 HDİ-- CORSA 1.7 DTI --
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Adam 35k vti ya verelim demiyor. Piyasa cok sisti. Araba eskiyince fiyat duser Turkiyede artiyor. 2 sene once en Ciğerli temiz rs nekadardi ? Simdi nekadar bitik varsa 17 18 19 istiyo.keza vti icinde ole. Adam 1.4is e 20bin tl istiyo.makyassiz e36 ya 20 isteyenler falanlar filanlar.ornek daha cokta bole bi durumda adam istiyosa bizede gulup hayirlisi olsun karsiim demek dusuyo![]()
15-16 lira parası olup veya 17 olup rs bakanlar bakıpta istediklerini bulamayan arkadaşlar 15-16 liralık araba baksınlar bence 4 airbag-mükemmel frens sistemi-yol bilgisayarı -konfor -vsvs gibi donanımlı tayyara en yakın yürüyen stoktan bir arabadan bahsediyoruz 160 hp lik vtı 120 hp lik 106 ile yürüyen araçlardan bahsetmiyoruz kimse kusura bakmasın ama bu arabanın hakkı clio rs in yani bu paralar az bile diger performans arabalarını kıyaslayarak bakıyorumda 17 ye çiçek gibi rs arıyor bazı arkdaşlar o devir bitti
okadar fiyat dedigin ney ? yanlış anlama ama bu araçlar üretilmeyen araçlar dizel palio almıyosun clio rs 172 özel bir seridir typer 4-5 boy daha hızlı die ona bakarsan 50 bin tl ediyor ona nediceksin yaşlanıyor ama yeni çıkan araçlar hala bu araçlarla yürüyemiyor demkki özel aletlermiş![]()
Arkadaşlar konuyu çok fazla okumayamadım ama.. Şu aracın durumu nedir.. Var mıdır bilgisi olan..
Connecting site...
bana ne kardeşim vti'dan. benim ağzımdan vti lafı mı çıkmış? okuduğunu idrak et önce.
adam istediği fiyatı çekmek de özgür ama altındaki araca e30 m3 muamelesi yapıp komple boyalı, 3-5 değişenli, 14-15 yaşında araca istediği fiyatı çekerken o kadar para veriyorum kusursuzunu ararım diyene satıcı laf söylüyorsa alıcı kısmın her daim lafını sakınmama lüksü var.
valla 15-16 ya rs kalmadı biliyoruz ama 20bin ve üstüne çıkılacaksa da fiyat olarak kimse kusura bakmasın ben kusursuz çiçek gibi araç ararım.. clio rs'in piyasada parlama sebebi zaten fiyat/performans aracı olmasıydı.
o kadar fiyat dediğim 20+ rakamlar. ben bu fiyatlara çıkmışsam kusursuz araç ararım. bulurum bulmam beni ilgilendirir. yok bu araç 14 yaşında o kadar kusursuzu aranmaz demek basite kaçmaktır. madem elindeki mal o kadar kusursuz değil sen de ona göre fiyat çekersin -burada lafım sana değil genele-. bugün dizel palio da üretilmiyor napalım yani ederinin üstüne mi alalım araçları üretilmeyen her araca klasik muamelesi mi çekelim?
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)