25 sayfadan buraya kadar baktım bende bulamadım söyle 1 parca boyalı yada degişenli adam gibi yolda ip gibi duran rs e kac para verilir rexi vermeye karar verdim ya rs alıp gazlıcam yada bmw alıp yanlıcamakıl verin bakalım
suan icin ilgilendigim arac su
BMW 5 Serisi 5.20i 1999 Model 22.900 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 96323172
belki böyle birşeyde olabilir
Subaru / Impreza / 1.5 AWD / İMPREZA 2007 STI DAN FARKSIZ sahibinden.com'da - 97823763
yada bir rs .
eldeki para 25,000 ve iyi degerlendirmek lazım aldıktan sonra bozulunca araba yatar yapılamaz yanl aldıktan sonra en az 3 4 ay sorunsuz binmem lazım tabiki 2 . el alıyoruz ama göz var nizam var diyorum![]()
ahahha
yani illaki 5 kasa olması sart degil ama modelli araba bakıyorum kendime artık 99-2000 + olması lazım
BMW 3 Serisi 3.20d 2001 Model 24.750 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 99425495
+ dizel astralar güzel duruyorlar saglam ve sorunsuz
Opel Astra 1.3 CDTI Essentia 2007 Model 24.900 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 97286304
Dizel astra ve 1.5 subarunun sinifi farkli sanki distan sti yapmista 1.5 yurumeyen ve cok yakan bir araban olucak 1.3 astra ise biniyim gazliyim mantigin varsa hic bulasma bmw tercihine gelirsen tek vanos 520 ile yanlamadan bisey anlayamazsin dumduz lastik takip biraz kayarsin o kadar clio rs alirsan gazlamanin keyfine varirsin![]()
eyvallah emre sagolasın sattın 206 yı cakmısın rs i hemen
bakalım şimdi rex biraz daha benimle doldurdum sayılır zaten biraz daha gazlayıp vericem ilanını satılırsa satılır artık ondan sonra bakıcaz aklımdaki aslında böyle cok gitsin degil paraya ihtiyacım olursa eger ilanı koyarsam cuk diye satılması yani 2.eli hızlı bir araba lazım ve az yakıtlı rs yakıt konusunda üzmüyor bildigim kadarıyla
Rsden yakit konusunda sikayetci degilim ki gunluk biniyorum duzgun bir rs alirsan satman zor olmaz diye dusunuyorum tabi crx in satilmasi lazim duruma gore![]()
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 99934463
arkadasım gidip bakacak araca bilen varmı acaba
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97482045/detay
biride bu
35huk u sefaköy de görüyorum hemen hemen her 2 günde birDışarıdan baktığım kadarı ile temiz bir araç. Bir kere de yenibosna da gördüm şanzuman dağıtmıştı sanırım komple motoru indirmişlerdi. Sanayii nin önünde yatıyodu yenibosna da. Sahibine de sormak gerek belkide başka bi işlem için sökmüş olabilirler. ama aracın evveliyat temiz diye biliyorum az çok. Benden daha iyi bilen arkadaşlar yazarlar mutlaka.
Huk guzel araba bencede alinabilecek araclardan
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)