Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 15.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 87799628
bu rs hakkında bılgısı olan varmı:?
http://www.techturkey.com/forum/sohb...gulama-36.html
burada sorgulanmıştı.
bence kimse bilmiyor diyenler bilmiyor
kompresyon olayını bu forumda bilmeyen çok azdır. çünkü 100 kere konular açıldı tartışıldı gerekliliği sonuçları v.s hepsi konuşuldu.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Servis kitabı bu araba için sıfır iken görülmesi gereken değer atıyorum 190 psi diyorsa araç 150 bin km ye gelmişse ben o araçtan minimum 150 psi beklerim. Emin olun 2000 li yıllardan sonra başka düşük hacimden yüksek güç çıkartan atmosferik spor araç motorları da ölçüldü edildi düzgün bakımlı olan tahmin ettiğiniz kadar düşük değerler göstermiyor. Zaten gelende hepsi birden çok düşük olursa km düşürülmüş demek oluyor. Ama çoğu zaman 1 yada 2 tanesinde ciddi düşüklük oluyor. Tabi sentesi atlamış yada contası yanık araçlarda hatalı değer gösterir.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
hazır clio rs'ciler burda benle denemek isteyen hızlı rs'leri cuma veya cumartesi günü avrupa yakası ***** yere beklerimgelmek isteyen pm atabilir.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
yerse yapıyorum işte , gelen giden hiç yok dediğin gibi
bi deneme için ne kalkıp boluya giderim ne düzce ne sapanca ne başka bi yere o kadarda değil![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)