User Tag List

Sayfa 47/105 İlkİlk ... 3745464748495797 ... SonSon
1985 sonuçtan 875 ile 893 arası

Konu: E36 sorgu...

tuzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam güzel açıklamışsın haklı olduğun yönlerde var ama bir de olayın başka boyutu var.
    Mesela şuan 250k yada 300k devirmiş çok temiz kullanılmış bir 3.20 nin ne zaman motor indireceğini ne zaman şanzımanın öteceğini bilemezsin.
    Bu yüzden benim fikrim piyasasın çok üzerinde fiyat vermek yanlıştır.

Bir mal alırken kazanılır satarken değil!
    Ne kadar uyguna alabilrsen o kadar iyi olur. Tabi bu demek değildir ki şaseye girilmiş motor bitik iç aksam bitik aracı al topla. Tabiki çok masraflı olacak.
    Fakat iç aksam düzgün olan, ağır kazası olmayan o anki durumu itibariyle hatları düzgün olan aracın motoru bitik olsa nolur?
    Motor yaptırıp hiç olmazsa kafan rahat olur. Bilirsin ne yaptığını nasıl toplandığını.

Hemen bir örnek verelim: http://www.techturkey.com/forum/otom...8is-coupe.html bu konuda arkadaşımız aracı aldığında herkes oovvvv ne araç be nerden buldun bunu muhabbeti yaptı Ayrıca araç yaşlı biri tarafından kullanılmış ve titiz bakılmıştı fotolarda bile belli oluyor. Fakat 4.sayfaya baktığımızda arkadaşımız 3 ay sonra motor yaptırmak zorunda kalıyor.

Şimdi kaç el değiştirdiği belli olmayan, gençlerin altında ezilmiş bir Bmwye sırf son sahibi biraz bakım yapmış diye neden 30 üstü rakam vereyim ki?
    Sonuçta 20 yaşında araç ne kadar temizde olsa kimse garanti veremez.
    bende yazayım, eski aracımın konusu geçmiş, samimi olarak yazıyorum bende aracımı 24 bine almıştım 2014 temmuz ayında.Piyasasına göre 1-2 lira fazla verip almıştım boş sunroofsuz ve 318is olmasına rağmen.Çünkü çok temizdi kaporta olarak, motoru da zamanında tanıdık(!!) bir ustaya gösterip onay alınca almıştım.Fakat acemiliğimden dolayı yanlış kişiye gösterdiğimden motorun bitik olduğunu 2-3 ay sonra anladım, tabi iş işten geçmişti. 5500 tlye motor 1500tlye yürüyen bakımı(amortisör,diff vs) 1000 lirada keyfi masraf sonucunda 8000tl masraf ettim. Sonrasında da 24500 e sattım.kısacası 7500 lira zarar ettim. ama bana çok acı bir tecrübe oldu. Tabii ki 94 model arabanın ne zaman yatak saracağı veya kol çıkaracağı belli olmaz ama olabildiğine düzgün bir araç bulup ve en çok önemlisi işini bilen birine gösterirsek kabusa döneceğini hiç düşünmüyorum.Şunu öğrendim ki eski bmw lerde duygusal bağdan ziyade mantıklı düşünmek gerekiyor, zaman ayırıp en düzgününü gerekirse 2-3 ay bile olsa arayıp bulmak gerekiyor.
    ///MPower

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuzemen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende yazayım, eski aracımın konusu geçmiş, samimi olarak yazıyorum bende aracımı 24 bine almıştım 2014 temmuz ayında.Piyasasına göre 1-2 lira fazla verip almıştım boş sunroofsuz ve 318is olmasına rağmen.Çünkü çok temizdi kaporta olarak, motoru da zamanında tanıdık(!!) bir ustaya gösterip onay alınca almıştım.Fakat acemiliğimden dolayı yanlış kişiye gösterdiğimden motorun bitik olduğunu 2-3 ay sonra anladım, tabi iş işten geçmişti. 5500 tlye motor 1500tlye yürüyen bakımı(amortisör,diff vs) 1000 lirada keyfi masraf sonucunda 8000tl masraf ettim. Sonrasında da 24500 e sattım.kısacası 7500 lira zarar ettim. ama bana çok acı bir tecrübe oldu. Tabii ki 94 model arabanın ne zaman yatak saracağı veya kol çıkaracağı belli olmaz ama olabildiğine düzgün bir araç bulup ve en çok önemlisi işini bilen birine gösterirsek kabusa döneceğini hiç düşünmüyorum.Şunu öğrendim ki eski bmw lerde duygusal bağdan ziyade mantıklı düşünmek gerekiyor, zaman ayırıp en düzgününü gerekirse 2-3 ay bile olsa arayıp bulmak gerekiyor.
    İşte bahsettiğim olay.
    Bildik araç olmayınca pahalı olunca temiz olmuyor bunu anlatmaya çalıştım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tuzemen de soyluyor zaten acemılıgımden dolayı yanlıs kısılere gosterdıgını.
    Bu konunun da amacı boyle yanlıslara dusulmesını azaltmak aslında. Ben bıldıgım temız arac oldugunda paylasıyorum, yada sorulan araclar hakkında bılgım varsa burdan yada ozel mesaj yoluyla bılgı verıyorum.
    Camıanın dısındakı bı adamın sızın dusundugunuz gıbı dusunmesı cok normal, ama camıa ıcındekı ınsanlar hangı arac alınır hangısı alınmaz hangısının nesı var nesı yok bılınıyor. Bılınmıyosa da ıllakı bılen bırısı oluyor. Dolayısıyla parasını hak eden arac ıle hak etmeyen arac ortaya cıkıyor.

Camıa ıcınde olmayan adam ne yapsın dıye sorarsanız, ben hıc bmw kullanmamıs 2-3 arkadasa bmw onerdım ve aldılar, hatta bırısı de bu forumdaydı. Gecen sene basında sag tarafından barıyere surtme sebebıyle 3parcasında kaporta hasarı olan aracı 32ye aldırdım. Araca 10bınlıradan fazla donanım ılavesı oldu ve bu yaz o arac 45 e satıldı. Daha once de dedıgım gıbı, zarar yok ama kar da yok.

efef - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    93 model kırmızı 4 kapı aracımı satmayı düşünüyorum ilgilenen olursa fotograflarını atarım

Eray35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5104817/detay/ Abiler düşüncelerinizi alabilir miyim ?

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence çok yanlış düşünüyorsunuz 93 94 model arabanın motor durumunu bilemezsin gibi birşey demek çok yanlış.ben araba alırken inine cinine kadar bakar/baktırtırım motor kompresyon testi diye bir olay var.dyno var,yola çıkar sıkarım ön takmna motorunun içindeki yağına suyuna kadar açıp kontrol ettiririm. sonuç olarak bir kaç acı tecrübeden sonra bozuk malı almaz hale geliyorsun zaten.piyasa konusunda fiyat konusunda birşey diyemem bu işin alıp satanlar tarafından yükseldiğini düşünürsek yanlış yaparız.dolar,parça fiyatları,sıfır araçlara zam gelmesi bunlara etken şeyler.bmw fiyatları git gide artacaktır arkadaşlar inanın bana.şuan plaka vermiycem ankarada 50 60 milyar istenen beyaz cabrio bir 328i zamanında arkadaşımız 28 bin liraya sattı ve aynı kişi e46 330 cabrioyu 40liraya sattı 2 sene önce ufak masrafı var diye şimdi aynı araç kırmızıya kaplandı 60-70 bin gibi rakamlar isteniyor.bu iş böyle arakadaşlar insanlar bu işten para kazanıp ailesine götürüyor evini çocugunu geçindiriyor.kimse kimseeye silah zoruyla mal satmıyor alan mutlu satan mutlu.

bende çok araba aldım sattım ocak ayından haziran ayına kadar 10 tane araba aldım sattım karda ettim zararda ettim sıkıntı yok . sağlık olsun.bmw yi yukarda dedikleri gibi taşıt aile aracı otomobil olarak görmeyin artık bu araçlar tamamen zevk işi.şuan 97 compact aracım var aracı aldıktan sonra bugüne kadar 5000tl para harcadık dahada harcıyoruz ama bu biir zevk meslesi ben arabamı hafta sonu olsada söksem tamir etsem diye iple çekiyorum.arabama para harcıyıp birşeyler ekledikçe mutlu oluyorum bu hobi bence bu araçlar çok kıymetli benim gözümde...şimdi ben bu arabayı doldurup masraf ettikten sonra neden aldığım fiyata satayım ? bile bile lades neden diyimki ? benden alan adam bana dua eder en önemliside bu bence bilinçli kullanıcıdan araba almak ben arabanın sahibinin konusma tarzına felan cok dikkat ederim daha bu konuda sayfalarca şey yazarımda gerek yok herşey ortada bu piyasa arttı ve dahada artacak haklı olarak..
    Hakkı Can Eryüzlü...

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uniquel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tuzemen de soyluyor zaten acemýlýgýmden dolayý yanlýs kýsýlere gosterdýgýný.
    Bu konunun da amacý boyle yanlýslara dusulmesýný azaltmak aslýnda. Ben býldýgým temýz arac oldugunda paylasýyorum, yada sorulan araclar hakkýnda býlgým varsa burdan yada ozel mesaj yoluyla býlgý verýyorum.
    Camýanýn dýsýndaký bý adamýn sýzýn dusundugunuz gýbý dusunmesý cok normal, ama camýa ýcýndeký ýnsanlar hangý arac alýnýr hangýsý alýnmaz hangýsýnýn nesý var nesý yok býlýnýyor. Býlýnmýyosa da ýllaký býlen býrýsý oluyor. Dolayýsýyla parasýný hak eden arac ýle hak etmeyen arac ortaya cýkýyor.

Camýa ýcýnde olmayan adam ne yapsýn dýye sorarsanýz, ben hýc bmw kullanmamýs 2-3 arkadasa bmw onerdým ve aldýlar, hatta býrýsý de bu forumdaydý. Gecen sene basýnda sag tarafýndan barýyere surtme sebebýyle 3parcasýnda kaporta hasarý olan aracý 32ye aldýrdým. Araca 10býnlýradan fazla donaným ýlavesý oldu ve bu yaz o arac 45 e satýldý. Daha once de dedýgým gýbý, zarar yok ama kar da yok.
    Arkadaşım ben demek istediğini anladım umarım sende neyi kastettiğimi anlamışsındır.
    Buradan insanlara yardım etmekle de çok iyi yapıyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...15348408/detay

araç hakkında bilgisi olan var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracla ve sahibiyle alakam yok ama begendigim araclardandır kendisi.
    45bin fiyatı vardı, fiyat biraz dusunce paylaşmak istedim.

Connecting site...

Dctrlprn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30899318/detay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dctrlprn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Connecting site...
    aracın başka fotografları var mı elinizde?
    bu fotolarla bişeyler soylemek pek dogru olmaz ama 6silindirli arabada 8 lpg enjektoru ve sanırsam cift regulator var. anlam veremedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın başka fotografları var mı elinizde?
    bu fotolarla bişeyler soylemek pek dogru olmaz ama 6silindirli arabada 8 lpg enjektoru ve sanırsam cift regulator var. anlam veremedim.
    arkadaş değişeni olmadığını söyledi fakat bıyık sacı yeni tip özellikle resim istedim gönderdi saolsun. Biz alırken gösterdik değişeni yokmuş dedi ama ne olacağıda belli olmaz falan dedi. eğer söylediği gibi değişensiz çıkarsa özelliklerine göre fiyatı nasıl sizce ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş değişeni olmadığını söyledi fakat bıyık sacı yeni tip özellikle resim istedim gönderdi saolsun. Biz alırken gösterdik değişeni yokmuş dedi ama ne olacağıda belli olmaz falan dedi. eğer söylediği gibi değişensiz çıkarsa özelliklerine göre fiyatı nasıl sizce ?
    gönderdigi fotoları paylaşabilirsen daha guzel olur. ama şöyle diyim, amacın temiz temiz keyifle binmekse bu araç sana göre degil.
    3-5 ay binerim yanlarım keyfini alayım, beni yolda bırakmasın yeter diyorsan eger fiyat olarak gayet uygun alınabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gönderdigi fotoları paylaşabilirsen daha guzel olur. ama şöyle diyim, amacın temiz temiz keyifle binmekse bu araç sana göre degil.
    3-5 ay binerim yanlarım keyfini alayım, beni yolda bırakmasın yeter diyorsan eger fiyat olarak gayet uygun alınabilir.
    önden sadece bıyık sacı kısmını yolladı oda tam net değil ama yeni tip belli. merak ettiklerim 92 modelde bu direksiyon var mı ? birde çamurluklar coupe ve sedan farkları nedir ? nasıl anlaşılır ? ve son olarak bu araç sana göre değil demenize sebep olan tüm olumsuzlukları yazar mısınız bende hem öğrenemeye bilgi edinmeye çalışıyorum pek e36 bilgim yok çok sordum kusura bakmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önden sadece bıyık sacı kısmını yolladı oda tam net değil ama yeni tip belli. merak ettiklerim 92 modelde bu direksiyon var mı ? birde çamurluklar coupe ve sedan farkları nedir ? nasıl anlaşılır ? ve son olarak bu araç sana göre değil demenize sebep olan tüm olumsuzlukları yazar mısınız bende hem öğrenemeye bilgi edinmeye çalışıyorum pek e36 bilgim yok çok sordum kusura bakmayın
    bıyık sacı yeni tip zaten ilandan da belli o.
    92de bu direksiyon var evet, airbagsiz non-M 3kol direksiyonu, hatta alt tarafta kırmızı ışıgı vardır ama genelde yanmaz o ışık
    coupe ve sedan camurluklarının farkı, coupe camurlugu daha uzun olur. hatta coupe kaput ile sedan kaput da farklı. coupe kaputta cama yakın bölümde ızgaralar var ve sanırım kaput biraz daha uzun.
    araç boş oğlu boş. sadece sunroof var. standart 92 model ve vanossuz motor(vanossuz olması problem degil)
    acil acil diye acılan ilanın son cümlesi takas.
    detaysız fotolar olan ilan. bu fotolarda bile bi sürü eksik var, hava ızgaraları kırık, torpido sarkık, kolcak yırtık, cam dügmeleri hangi arabadan belli degil, motor tesisatı kurcalanmış ilave kablo falan cekmişler vs vs.. lpg den yukarda bahsettim zaten. tüm bunları ve fotolarda gorunmeyenleri dusununce sana göre degil dedim. ama dedigim gibi, 3-5 ay binip yanlayıp keyfini aliyim satayım diyorsan, motoruna baktırıp alınabilir.
    özelden sana ilanı acanın facebook profilini göndereyim, ne amacla binildigini anlarsın

*AddO* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar konu dışı ama bildiğiniz E39 var mı 530i, 528i. temiz bişeyler??

e30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı *AddO* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    25 düşünürseniz tavsiye ederim
    İlan no: 240213963

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı *AddO* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecting site...

Araç Kardeşime ait ararsanız neyi var neyi yok yazar ama ben kısaca şöyle söyleyeyim hiç bir sıkıntısı olmaya calışmayan aksamı ve gercek kmde olan nadir temizlikteki 530i dir.

MightyIV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütçeye uygun coupe 320 bulamadım, Alternatif olarak alttaki is coupeyi buldum nasıldır bilgisi olan varmı?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41666910/detay

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)